Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Schaf een voordeelpakket aan en ontvang tot 20% korting op de hardware!

Een voordeelpakket van My GPS Tracker bestaat uit zowel het fysieke product en een 3, 12 of 24 maanden connectiviteit. Onderstaande pakketten bieden wij aan met korting tot 20%. Heb je een andere behoefte of maatwerk nodig? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan!

Dit zijn onze voordeelpakketten:

Voertuigvolgsysteem

track en trace volgsysteem

Het voertuigvolgsysteem geeft altijd en overal realtime inzichten in uw voertuigen, eigendommen of medewerkers. Volg, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van beweging, sabotage of het verlaten van beveiligde zones.

Materieel en machines

werkmaterieelbeheer gps

Geef uw organisatie een compleet inzicht in uw werkmaterieel en machines. Registreer gebruiksuren, krijg inzicht in de actuele locatie (diefstal) en ontvang alerts wanneer uw materieel of machines een bouw- of werkplaats verlaten of binnentreden.

Rittenregistratie

kilometer en rittenregistratie volgens eisen Belastingdienst

Het kilometer-en rittenregistratiepakket van MY GPS Tracker is speciaal ontwikkeld naar de eisen van de Belastingdienst. Zo genereert u automatisch een volledig sluitende kilometer- en rittenregistratie en voorkomt u hoge boetes en onverwachtse naheffingen van de fiscus.

SCM oplossingen

kilometer en rittenregistratie volgens eisen Belastingdienst

Onze SCM gecertificeerde oplossingen hebben als doel om jouw voertuigen, zoals vrachtwagens en trailers, tegen diefstal en inbraak te bescheren. SCM staat voor Stichting Certificering Motorvoertuigen beveiliging. Naast dat het jouw voertuig de nodige beveiligen biedt, biedt het ook de mogelijkheid om jouw voertuig terug te vinden met het trackings systeem. Dit systeem is in 45 landen aangesloten, dit maakt de kans om jouw voertuig terug te vinden veel groter!

Vraag nu een offerte aan!

Binnen 1 dag ontvangt u een vrijblijvend voorstel die past bij uw vraag en onderneming.