Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033-20 53 466 (09:30 - 12:00 en 13:00 - 16:30)

GPS in het nieuws: Bus vol gestolen spullen aangehouden dankzij track & trace

GPS in het nieuws: Bus vol gestolen spullen aangehouden dankzij track & trace

‘Gestolen goederen teruggevonden dankzij GPS’. Een kop die je vaker op onze blogpagina -en op nieuwssites- leest. En dat is niet geheel toevallig. GPS en diefstalbeveiliging blijken namelijk vaak synoniem aan elkaar te staan. Vandaag in mijn blog het GPS succesverhaal over het traceren van een bestelbusje inclusief goederen.

Melding gestolen goederen
De politie Stichtse Vecht speelt de heldenrol in dit GPS succesverhaal. Midden in de nacht ontvingen zij de melding over gestolen goederen. Geluk bij een ongeluk: de goederen waren voorzien van een GPS tracker. Surveillerende agenten kregen -dankzij track & trace- een locatie door die zij gingen volgen.

Aanhouding en controle
Na het traceren van het busje, werd de achtervolging ingezet. Ter hoogte van de Burgermeester Norbruislaan in Maarssen werd de bestuurder van het busje aan de kant gezet. Tijdens de aanhouding bleken er twee vliegen in één klap geslagen. Niet alleen de goederen, maar ook het busje bleek gestolen te zijn.

Inbrekersgereedschap
Naast het gestolen busje en de gestolen goederen, bleek het busje vol te liggen met inbrekersgereedschap. Zo zijn dus niet alleen het busje en de goederen veiliggesteld, maar zijn er dankzij GPS en track & trace meerdere inbraken voorkomen.

Voorkomen beter dan genezen
Dankzij GPS en track & trace kan er schade tot in de duizenden euro’s voorkomen worden. Bij My GPS Tracker hebben wij altijd passende GPS oplossingen tegen diefstal. Ben je op zoek naar een passend advies? Neem gerust contact op.

Bron: AD.nl

 

Vragen? Live Chat

0000