Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033-20 53 466 (09:30 - 12:00 en 13:00 - 16:30)

GPS in het nieuws: Politie spoort boot en buitenboordmotor op

GPS in het nieuws: Politie spoort boot en buitenboordmotor op dankzij track & trace

GPS, Track & Trace en het terugvinden van eigendommen. Een alomvattend onderwerp die vaker in mijn blogs terugkomen. Verrassend? Nee. Deze drie pijlers zijn namelijk niet los van elkaar te zien; GPS, Track & Trace en het terugvinden zijn on-losmakend met elkaar verbonden. In de blog van vandaag een nieuw GPS succes verhaal waarbij track & trace gestolen eigendommen achterhaalde.

Boot en buitenboordmotor voorzien van track & trace een succes
In Poortvliet in de provincie Zeeland werd er in de nacht van zondag 3 op maandag 4 september een boot gestolen. Op dat zelfde moment werd er  -enkele kilometers verderop- in Bergsediepsluis een buitenboordmotor gestolen. 

Zowel de eigenaar van de boot als de buitenboordmotor had geluk; zij hadden hun eigendommen voorzien van track & trace. Hierdoor konden de boot en buitenboordmotor opgespoord worden door de politie. Aangaande deze zaak spoort de politie Tholen en Steenbergen booteigenaren aan om gebruik te maken van track & trace.

Beveilig vaartuigen met GPS
Bij My GPS Tracker leveren wij diverse producen waarmee je jouw vaartuigen en bijbehorende accessoires kan beveiligen.  Zo is de Bolt een de ideale outdoor tracker bij uitstek die bestemd is tegen invloeden als water en stof. Wil je een passend advies vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel 033 205 34 66. Manage en beveilig je boot tot een volledig verhuurvloot!

Bron: ED.nl

Vragen? Live Chat

0000