Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033-20 53 466 (09:30 - 12:00 en 13:00 - 16:30)

Objectbeveiliging

GPS tracker toepassing

GPS objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Mobiele en vaste objecten zijn goed te beveiligen met de GPS trackers van My GPS Tracker. Voorbeelden van deze objecten zijn bouwmaterieel, hijskranen, heftrucks, trailers, opleggers en aanhangers, maar ook schepen en agrarische machines.

In de eerste helft van 2017 zijn er in Nederland 841 bedrijfsvoertuigen, 334 aanhangers en opleggers gestolen (Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit, 2017). Daarnaast werden er ook 4254 personenvoertuigen gestolen.

Van voertuigen jonger dan acht jaar werd in 2017 slechts 25% teruggevonden. Steeds vaker worden deze, jonge voertuigen gestolen. Het risico dat jouw waardevolle jonge bedrijfseigendommen neemt toe. Zet GPS Trackers in en verhoog je kans op retrieval!

Hoe werkt het?

Na uw keuze voor de juiste tracker gaat u eenvoudig van start. Na aanschaf is het een kwestie van aansluiten, activeren en de tracker is operationeel. Via het My GPS Tracker tracking portal kunt u vervolgens notificaties instellen die voor uw onderneming van belang zijn. Via e-mail of pushbericht ontvangt u dan een bericht wanneer een tracker een gebied verlaat of ‘s nachts beweegt. Deze notificaties bevatten locatiegegevens met o.a. het adres zodat er direct actie ondernomen kan worden.

Op basis van uw wensen doet My GPS Tracker vrijblijvend een scherp aanbod op maat. In dit aanbod vindt u de trackers die het meest relevant zijn voor uw toepassing, met eventueel passende accessoires plus toelichting.

Live Tracking

Altijd de live locatie van jouw bedrijfsmiddelen bij de hand!

Lage prijs zonder contract

Betaal veilig en wanneer jij dat wilt, per 6, 12, 24 of 36 maanden

Buitenlanddekking

Dekking in meer dan 85 landen, waaronder de gehele EU op o.a. Vodafone, T-Mobile en KPN

Plug & Play

De meest eenvoudig te gebruiken GPS trackers van Nederland. Aanzetten en direct gebruiken.

Notificaties & Geofencing

Notificaties via e-mail, SMS en een pushbericht in onze app.

Tracking Portal & App

Na activatie is je GPS tracker direct zichtbaar op de kaart in de Tracking Portal en iOS en Android app

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Graag ontvangen wij uw gegevens, een omschrijving en een indicatie van het aantal trackers/eenheden dat u wilt volgen. Ontvang een offerte binnen 1 dag!


1 december 2015
Vragen? Live Chat

0000