Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Referenties van My GPS Tracker klanten

Wij bieden GPS oplossingen voor partners in diverse, uiteenlopende branches. Lees hier waarom zij al jarenlang met ons samenwerken en het vertrouwen in ons uitspreken.

logo postnl gps tracker

PostNL - Logistiek

“Wij gebruiken de oplossingen van My GPS Tracker om onze uitdagingen op het gebied van route optimalisatie op te lossen. Door middel van de My GPS Tracker zijn wij instaat om knelpunten in onze logistieke processen snel te herkennen.

Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen en onze processen zo optimaal kunnen inrichten. Door de samenwerking met My GPS Tracker zijn we instaat om aanzienlijke slagen te maken in onze efficiency”

Transportbedrijf Hoogland - Transport

“Punctualiteit en het nakomen van onze afspraken met onze klanten is van groot belang in ons type transport. Daarom is het voor ons belangrijk om altijd te weten waar onze vrachtwagens zich bevinden zodat we onze klanten goed kunnen informeren over aankomsttijden van onze chauffeurs.

Hiervoor maken wij gebruik van My GPS Tracker, een betrokken en persoonlijke partij bij ons uit de regio. Ook gebruiken wij de data die het systeem verzameld voor rapportages voor zowel intern gebruik als richting onze klanten voor volledige transparantie bijvoorbeeld over de wachttijden op een bouwplaats die, gezien ons type transport, regelmatig voorkomen te kunnen verklaren aan onze klanten.”

ABX-Zaagmij - Werkmaterieel

 “ABX Zaagmij had de wens om beter inzicht te krijgen in de gebruiksuren van onze machines die gebruikt worden voor het zagen van asfalt en beton. Na een zoektocht zijn we bij My GPS Tracker uitgekomen vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding en hun technische oplossing. Het inzicht was benodigd om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn door te kunnen rapporteren op daadwerkelijk gebruik daarnaast geeft het ons de benodigde inzichten over opdrachten waarbij het werk uitloopt en kunnen we deze gegevens gebruiken voor een betere planning.”

SMEETS Service - Werkmaterieel

“Onze firma Smeetsservice verkoopt en biedt de service voor tractoren. Hierin bieden wij 24/7 service en ondersteuning aan onze afnemers. De My GPS Trackers hebben ons intern meer inzicht geboden wanneer het gaat om de service aan de tractoren, waardoor onze interne organisatie ontlast wordt. Zo kunnen wij storingen sneller oplossen en hebben we beter inzicht in gebruik van de tractoren door onze klant en kan onderhoud beter gepland worden. Daarnaast verkopen wij de producten en diensten van My GPS Tracker mee aan onze klanten zodat onze klanten hun tractoren gelijk kunnen beveiligen voor diefstal.”

Eemhof Watersport & Beachclub - Verhuur

“Wij maken al geruime tijd gebruik van de Nautical Solutions van My GPS Tracker. Hun oplossingen helpen ons om onze bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo zijn wij met de oplossing instaat om onze vaartuigen actief te beveiligen tegen diefstal, de veiligheid van onze klanten te waarborgen door live monitoring en kunnen we onze marge optimaliseren doordat we dankzij de inzichten van My GPS Tracker onze verhuurplanning veel nauwkeuriger kunnen inzetten. Wij zien My GPS Tracker echt als een verlengstuk van onze organisatie een waardevolle investering.”

VVV Texel - Events

“Jaarlijks komen vele duizenden toeristen naar het mooie Texel, om te genieten van de natuur maar ook om in het voorjaar een van de vele net geboren lammetjes te kunnen zien. Samen met My GPS Tracker hebben wij als VVV-Texel lammetjesradar ontwikkeld. Een website waarop bezoekers eenvoudig de locatie van 12 schaapskuddes op Texel kunnen vinden en volgen.

Dit heeft geresulteerd in veel meer bezoekers bij de schaapskuddes onder andere hierom zijn wij zeer blij met de samenwerking met My GPS Tracker maar ook de flexibiliteit draagt hierin bij. Zo zijn wij instaat om alleen tijdens het lammetjes seizoen de producten in te schakelen”

Benieuwd hoe u onze GPS oplossingen kunt inzetten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen graag hoe u GPS tijd- en kostenbesparend in kunt zetten in uw organisatie.