Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

SCM-gecertificeerde beveiliging nodig? Wij regelen het!

Voor de beveiliging van verschillende voertuigen zijn inmiddels veel regels… Zo zijn er voertuigen die moeten beschikken over een autoalarm van alarmklasse 1, dit geldt voor iedere auto die vanaf 1998 binnen Europa zijn geproduceerd. Naast deze regels zijn er ook regels voor voertuigen, vaartuigen en machines uit het duurdere segment. Hier is een SCM-gecertificeerd voertuigvolgsysteem verplicht. Het SCM-keurmerk is voorzien van de nodige diefstalpreventie, deze systemen beschikken dan ook over de beste beveiliging voor jouw voertuig!

Waarom SCM-beveiligingssysteem?

Een beveiligingssysteem dat is goedgekeurd door de SCM kent natuurlijk ook een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de kans op inbraak die aanzienlijk verminderd. Ook speelt de verzekering een grote rol bij het beveiligen van jouw voertuig. De verzekeraar beloont jouw voorzorgsmaatregelen in veel gevallen met gunstigere verzekeringsvoorwaarden.

Hoe werkt het?

Een VbV-SCM-certificaat krijg je wanneer een voertuig een goedgekeurd beveiligingssysteem heeft. Dit laat je inbouwen door een erkende inbouwspecialist

De inbouwspecialist registreert dit vervolgens in de database van SCM. Hierdoor is voor een verzekeraar altijd te achterhalen of jouw voertuig het certificaat ook daadwerkelijk heeft. Om kwaliteit te garanderen moet je de beveiligingssystemen na 36 maanden laten controleren door een erkend inbouwstation. Komt je beveiligingssysteem door de keuring dan ontvang je een bewijs van certificering.

3. Ontvang een offerte op maat.

Voor elke bedrijfsuitdaging heeft My GPS Tracker een passende GPS-oplossing! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend voorstel.