Connectivity Lite

Connectivity is onbeperkt GPS tracking via de Tracking Portal.
SKU: MYG-501.
Categorie: .

Connectivity Lite

30.00

3 maanden connectivity voor jouw My GPS Tracker

e-mailadres *

Vul hier het e-mailadres waarmee je inlogt in de portal & APP

  • Beschrijving

Waar betaal ik voor?

Bij elke tracker krijg je gratis 30 dagen “connectivity”. Dat is onbeperkt live GPS tracking via de Tracking Portal. Daarnaast koop je per tracker connectivity voor 3, 6, 12 of 24 maanden, veilig via iDeal, PayPal, Mister Cash of bankoverschrijving en zonder contract. Er zijn daarnaast geen andere onverwachte kosten, ook niet voor gebruik in het buitenland.

De prijs voor connectivity is opgebouwd uit twee componenten. Een deel dekt de kosten voor de dataverbindingen van jouw tracker en van de rest onderhouden en verbeteren we onze services.

Voor de connectivity pakketten geldt: hoe groter u inkoopt, hoe voordeliger het wordt.

Connectivity Lite

Verleng nu met 3 maanden onbeperkt GPS tracking voor een vaste lage prijs. Vermeld altijd het e-mailadres waarmee je inlogt op de Tracking Portal, zo worden de 3 maanden connectivity direct aan je account toegevoegd.

Je koopt connectivity individueel per GPS tracker in je account. Als je dus gebruik maakt van meerdere GPS trackers in een account, dan worden de 3 maanden verdeeld over de trackers. 36 maanden connectivity staat gelijk aan 90 dagen, dus als je drie trackers in je account hebt, worden er elke dag drie dagen van het 90 dagen tegoed afgeschreven.