GPS oplossingen voor automotive leasing & verhuur

Als verhuurder en leasemaatschappij loop je dagelijks tegen bedrijfsrisico's aan: autoschade, fraude, extreem gebruik, overschrijding van toegestane kilometers en diefstal. Dit zijn veel voorkomende problemen die kunnen zorgen voor additionele kostenposten. Waar mogelijk wil je dergelijke kosten natuurlijk voorkomen, wij hebben hiervoor de juiste oplossingen.

Risico’s onder controle

My GPS Tracker heeft slimme GPS oplossingen die je de mogelijkheid tot tijdig ingrijpen óf bewijslast geven. Zo houd je de grootste risico’s onder controle. Stel rapportages in en ontvang automatisch complete overzichten van data, locaties, ritten/stops en kilometer- of urenregistratie. Volg en traceer je complete wagenpark, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van het gebruik. Beperk met onze GPS-trackers mogelijke bedrijfsrisico’s.

Dankzij onze algoritmes ontvang je automatisch pushberichten bij de voor jou geldende calamiteiten via SMS of e-mail. Zo filter je o.a. drugsrunners, illegale taxi’s of koeriersdiensten eenvoudig uit jouw verhuurbestand.

Alle essentiële data inzien vanuit één omgeving

Met de oplossingen van My GPS tracker kun je alles vanuit één omgeving inzien en beheren. Ons online webportaal heeft alle functionaliteiten die nodig zijn om het beheren van jouw wagenpark eenvoudig te maken. Een kleine greep uit de beschikbare functies zijn:

 • Live locaties inzien
 • Geofencing
 • Rittengeschiedenis tot 36 maanden blijft bewaard
 • Automatische notificaties
 • Rittenanalyse tools
 • Kilometerregistratie
 • Realtime brandstofniveau uitlezen
 • ODO meter realtime uitlezen
voertuigvolgsysteem My GPS tracker
voertuigvolgsysteem

Een greep uit onze oplossingen

 • Niet te starten, niet te misbruiken

Wanbetalers, autodiefstal, schade, extreem rijgedrag of andere calamiteiten worden geëlimineerd. Met de start-blokkade kun je vanaf het My GPS Tracker webportaal voertuigen op afstand uitschakelen. Zo houd je waar dan ook altijd de grip op jouw wagenpark en huurders.


 • Inzicht in gereden kilometers en gebruiksuren

Door inzicht in de afgelegde kilometers en de gebruiksuren kan het onderhoud beter worden afgestemd op het daadwerkelijke gebruik. Hierdoor plan je het onderhoud aan een voertuig veel efficiënter in. Dit voorkomt dat jouw voertuigen te laat of te vroeg onderhoud ontvangen. Naast dat het handig is voor onderhoud inplannen ben je ook instaat tijdig in te grijpen bij kilometerstand fraude.


 • API-koppeling met je eigen softwarepakket

Door de API-koppeling biedt My GPS Tracker de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. Deze API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.


 • Live locatie inzicht

Door live locatie inzicht is het beheren van je voertuigen eenvoudiger en bespaar je al snel een hoop tijd en geld. Daarnaast helpt het je om snel een voertuig te lokaliseren bij diefstal.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten