GPS oplossingen voor transport en distributie

My GPS Tracker geeft je altijd en overal realtime inzichten in de totale logistieke keten. Van aanvoer tot op- en overslag en distributie naar de afleveradressen van je eindklanten. Zo houd je een essentieel overzicht over jouw bedrijfsproces en krijg je de mogelijkheid de totale kosten te reduceren.

Volg en traceer, bekijk live locaties en tijden, snelheden en routes.

Stel alerts in en word volledig op de hoogte gehouden van beweging, sabotage of het verlaten van beveiligde zones. Je ontvangt automatisch pushberichten en alerts via SMS of e-mail.

Door onze GPS oplossingen heb je altijd en overal waardevolle inzichten in jouw transport, goederen, vrachtwagens, trailers, pompkarren of medewerkers. Je bent in staat jouw organisatie nóg efficiënter in te richten. Dit heeft een positief effect op je omzet, marge en klanttevredenheid.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Meer inzicht en efficiëntie in je logistieke keten

De GPS oplossingen geven je eenvoudig, snel en altijd een overzicht van wat er nu en eerder is gebeurd binnen jouw bedrijf met je voertuigen, pompkarren, trailers etc. De inzichten die je creëert kunnen je helpen efficiënter te werken, geld te besparen, tijd te besparen en schadelasten te verminderen.

Een greep uit onze oplossingen

  • Informeer nauwkeurig je klanten

Door live inzicht kun je klanten beter en nauwkeuriger informeren over aflevermomenten. Hierdoor sluiten je bedrijfsprocessen aan op elke levering.

  • Sabotage- en diefstalmeldingen

Op basis van de actieve locatiegegevens en de mogelijkheden tot live volgen kunnen jouw vrachtwagens of trailers bij diefstal snel gelokaliseerd en teruggevorderd worden. Ook kun je notificaties instellen bij bepaalde gebeurtenissen. Je wordt gealarmeerd wanneer er gebruik plaatsvindt binnen of buiten bepaalde tijdstippen, of wanneer een vrachtwagen of trailer een ingestelde zone verlaat of binnentreedt.

  • Live inzicht in locatie

Door live inzicht in locaties optimaliseer je routes. Hierdoor werk je efficiënter en kunnen planningen slimmer gemaakt worden.

  • Meldingen bij route afwijking

Stel per vrachtwagen de vooraf te rijden route op. Bij afwijking van de route ontvang je een melding, zodat er geacteerd kan worden op deze afwijkende route. Zo kun je de klant tijdig informeren dat er vertraging is ontstaan, of in geval van waardevolle transporten acuut ingrijpen.

  • Stilstand in kaart brengen

Via rapportagemogelijkheden breng je automatisch per voertuig het aantal uren/momenten van stilstand in kaart. Hierdoor kunnen routes efficiënter gepland worden, en kan er afhankelijk van de klant rekening gehouden worden met de duur van de stilstand.

  • Truck en Trailer combinatie

Vaak is een hele zoek toch om te achterhalen welke trailer en truck gekoppeld zijn geweest op een rit als er veel gewisseld word tussen trailers.

Met het speciale algoritme wat My GPS Tracker heeft geschreven kan in ons portaal zowel in de live view als ritgeschiedenis getoond worden welke trailer & truck gekoppeld zijn.

  • Remote tachograaf download

Gewoon vanuit je luie stoel alle benodigde data laten ophalen uit je trekkende voertuigen. Dat is nu ook mogelijk met My GPS Tracker.

In samenwerking met onze partner Crossyn kunnen we Remote Tachodate download aanbieden. Door een slim algoritme dat Crossyn heeft gemaakt is het ophalen van de wettelijk verplichte tachograaf data een eitje.