Volgsysteem voor gereedschappen

Volgsysteem voor gereedschappen

Investeren in een volgsysteem voor gereedschap? Na een diefstal worden zeker meer dan 9000 eigendommen niet meer teruggevonden. Voor het terugvinden van gestolen eigendommen zijn de eerste 24 uur cruciaal, waardoor het verstandig kan zijn om te investeren in GPS oplossing voor gereedschap. Dankzij het bevestigen van een GPS zender aan gereedschap, is de beveiliging van gereedschap gewaarborgd. Je hebt inzicht in de locatie van het gereedschap. Altijd, waar je ook bent.

Elektrisch gereedschap met volgsysteem

Elektrisch gereedschap is zeer kostbaar. Niet zo gek dus, dat dit bij menig technisch bedrijf een grote kostenpost is. Daarom doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de veiligheid van het gereedschap gewaarborgd is. Wanneer het gereedschap veel gebruikt wordt en verhuurd wordt, kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Het liefst weet je altijd waar het gereedschap zich bevindt, zodat de kans op diefstal of kwijtraken zo klein mogelijk blijft.


Wel zo gemakkelijk! De voordelen van My GPS Tracker op een rij:

  • Eigen API koppeling
  • Directe persoonlijke dienstverlening
  • 10 jaar ervaring
  • Eigen gebruiksvriendelijk platform

Waarom kiezen voor My GPS Machine beheer?

De GPS tracker voorziet in alles wat je maar nodig hebt voor het krijgen van meer grip en inzicht:

  • Data rapportages
  • Geofencing alarmering
  • Automatische meldingen via sms, e-mail, push notificaties
  • Data geschiedenis tot wel 36 maanden
  • Software te gebruiken via smartphone en desktop

Automatische inzichten

Elektrisch gereedschap met een volgsysteem zorgt dat je altijd inzicht hebt in waar het gereedschap zich op dat moment bevindt. Je kunt allerlei gegevens inzien: van locaties, verplaatsingen etc. Je kunt eenvoudig alerts instellen, waardoor je altijd up-to date bent wanneer gereedschap verplaatst wordt, een beveiligde zone verlaat of gesaboteerd wordt. Gebruikt de verhuurder het gereedschap buiten de tijden die afgesproken zijn? Ook dan kun je dit dankzij de informatie vanuit het systeem, achteraf verwerken. Dankzij ons GPS systeem voor gereedschap ben je als beheerder volledig in control.

Wat kost de GPS oplossing voor gereedschap?

Je vraagt je misschien af wat de kosten zijn voor het GPS systeem voor gereedschap. De oplossingen die wij bieden zijn altijd maatwerk en we kunnen hier geen prijskaartje aan hangen. Maar de oplossing bestaat altijd uit twee onderdelen, dit is hardware en Connectiviteit & Service. De hardware is een eenmalige investering en de kosten voor Connectivitei & Service zijn terugkerend maandelijks of per kwartaal.


My GPS Tracker Software

Het volgsysteem voor gereedschap of voertuigvolgsysteem is heel gemakkelijk in gebruik. Wanneer de GPS tracker op het gereedschap geplaatst is, kun je in je eigen My GPS Tracker webportaal heel gemakkelijk allerlei instellingen naar wens wijzigen. Als je hier ondersteuning bij wenst, staan we graag voor je klaar.

BLE technologie

Voor kleinere werkmaterieel hebben wij een BLE-oplossing. BLE-oplossing staat voor "Bluetooth Low Energy-oplossing". Dit is een technologie die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen apparaten op korte afstand met een laag energieverbruik. Met een BLE-oplossing kan bijvoorbeeld de locatie van een apparaat worden bepaald en doorgegeven aan een ander apparaat met een BLE-ontvanger. Hiermee volg je objecten of verzamel je gegevens over de locatie van het gereedschap.

Integratie in eigen planningssyteem of CRM systeem?

Heb je een eigen software pakket? Het volgsysteem voor gereedschap kan dankzij de API-koppeling die we aanbieden gekoppeld worden aan jouw huidige softwarepakket. Vervolgens wordt de informatie die de tracker opslaat, naar jouw eigen pakket toe gestuurd. Het fijne is, dat wij deze API-koppeling kosteloos beschikbaar stellen aan onze klanten.

Krijg directe een offerte op maat

Bestel direct uw GPS tracker

De volgende bedrijven werken met My GPS Tracker