GPS oplossingen voor de bouw & installatiebranche

My GPS Tracker kent diverse oplossingen voor de bouw en installatiebranche en geeft zowel in binnen- als buitenland realtime inzicht in bijvoorbeeld voertuigen en werkmaterieel. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en ontvang meldingen bij diefstal door middel van beweging of geofence, (snelheids)overtredingen of het verlaten van beveiligde zones als bouwplaatsen en werven.

Via de My GPS Tracker portal of app volg je de posities van alle eenheden en bekijk je de (rit)geschiedenis. Creeër beveiligde zones en ontvang alerts wanneer voertuigen deze zones verlaten of weer binnentreden. Stuur werknemers real-time aan om bijvoorbeeld een file te vermijden of een snellere route te nemen. Zo optimaliseer je bedrijfsprocessen met efficiënt werken en kostenbesparing als resultaat.

Meer efficiëntie van het werkmaterieel

Door de GPS-tracker zijn veel zaken inzichtelijk te maken, waaronder slijtage, draaiuren en locatie. Daarnaast zorgt het voor transparantie, bijvoorbeeld in de verhuurbranche. Zowel voor verhuurder als huurder geeft het aan wanneer en hoeveel er gebruik van wordt gemaakt. Zo ligt alles zwart-op-wit vast en weet je of de huurder, klant of werknemer zich aan de afspraken of het contract houdt.

Het werkmaterieel kan tevens op een efficiëntere manier worden ingezet en hierdoor de omzet en marge verhogen.

Genereer essentiële data: van hoogwerker tot trailer

De draaiuren van hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel worden inzichtelijk gemaakt in het beveiligde AVG-proof webportaal, in je eigen persoonlijke omgeving. Hier genereer je rapportages met essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie, totale looptijd en afgelegde routes.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Een greep uit onze oplossingen

  • Rit- & kilometerregistratie

Via het portal stel je eenvoudig rapportages in en ontvang je door de Belastingdienst vereiste gegevens als datum, ritnummer, kilometerstand, vertrek en aankomst adressen en het aantal kilometers. Precies wat de Belastingdienst van jouw organisatie verwacht. Zo is zowel de werkgever als werknemers af van de administratieve rompslomp. My GPS Tracker registreert automatisch alle ritten en kilometers. Hiermee kunnen eventuele boetes vanuit de Belastingdienst worden voorkomen.

  • Driver ID

Door middel van een persoonlijk driver ID weet je exact wie er heeft gereden in de bedrijfsbus of poolauto waar meerdere mensen gebruik van kunnen maken en wanneer die betreffende persoon reed. Zo is bij schade of een bekeuring makkelijk te achterhalen wie er achter het stuur zat. En wat te denken bij klachten over rijgedrag bij een bedrijfsbus die bestickerd is, deze anti reclame wordt hiermee ook meteen de kop ingedrukt. Immers, je kan direct terugkijken waar iemand heeft gereden, welk tijdstip en op welke snelheid.

  • Inzicht in de locatie van het werkmaterieel

Door locatie inzicht is het eenvoudig en direct zichtbaar waar het werkmaterieel op welk project, werf of bouwplaats zich bevindt. Daarnaast helpt de live locatie functie om het materiaal op te sporen in geval van vermissing of diefstal. Ook voor werkmaterieel zonder voeding hebben wij een oplossing met eigen voedingsbron.

  • Draaiuren registratie en onderhoud

Door de inzet van de GPS-tracker in het werkmaterieel wordt inzichtelijk op welke momenten en tijden het materieel is gebruikt. Dit draagt bij aan tijdig onderhoud en transparantie richting je opdrachtgevers of klanten en geeft inzicht in de inzet van het materieel bij een project.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.