GPS Tracker Voertuigvolgsysteem

Ben je op zoek naar een GPS tracker voertuigvolgsysteem voor jouw bedrijf? Met het voertuigvolgsysteem van My GPS Tracker heb je altijd en overal live inzicht in de locatie van je voertuigen, vaartuigen en andere bedrijfseigendommen. Zo voorkom je diefstal en misbruik. Bekijk live locaties, snelheden en routes en stel eenvoudig automatische alerts in voor beweging, sabotage of het verlaten van beveiligde zones.

Optimaliseer je bedrijfsvoering en verhoog de omzet, marge en klanttevredenheid met deze waardevolle inzichten. Bescherm jouw bedrijfseigendommen met een GPS tracker voertuigvolgsysteem. Vraag nu een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Ontdek hoe eenvoudig en effectief het kan zijn!

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Voertuig tracker: inzicht en grip voor de verhuurder

Een voertuigvolgsysteem wordt ook wel voertuig tracker genoemd. Met een GPS track and trace voertuigvolgsysteem voor je verhuurvloot van voertuigen, vaartuigen of machines heb jij als eigenaar en beheerder volledig de controle. Heb je bijvoorbeeld huurders (gebruikers) die buiten de afgesproken tijden gebruikmaken van de machines en/of voertuigen? Als beheerder heb je hier altijd inzicht in en kun je dit achteraf nog verrekenen met de klant indien dat nodig is. Met behulp van rapportages in de software kun je achteraf altijd nog gegevens opvragen.

Wat biedt het voertuigvolgsysteem?

Ons voertuigvolgsysteem biedt alles wat je nodig hebt om meer grip en inzicht te krijgen:

 • Live lokalisering
 • Diverse rapportages
 • Geofencing alarmering
 • Automatische meldingen via sms, e-mail, push notificaties
 • Rit geschiedenis (36 maanden premium software);
 • Software gebruiken via smartphone en desktop
 • Niet te starten, niet te misbruiken (startonderbreking)

Waarom voor My GPS Tracker kiezen?

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Persoonlijke en transparante dienstverlening voor kleine en grote ondernemingen
 • API-koppeling voor integratie met je eigen softwarepakket
 • Nederlandse onderneming met standaard en specifieke oplossingen

Hoe werkt het voertuigvolgsysteem?

Wij installeren het voertuigvolgsysteem voor jou. Zodra je voertuigvolgsysteem is geplaatst, kun je via je persoonlijke GPS tracker webportaal eenvoudig alles instellen naar je eigen wensen en inzichten. Hierbij zullen wij altijd ondersteuning verlenen als je dit wenst. Lukt iets niet of wil je graag samen door de stappen heen lopen om het meeste uit je voertuig tracker te halen? Wij zullen altijd ondersteuning verlenen als je dit wenst.

Een systeem waar je jarenlang profijt van hebt

Onze volgsystemen gaan jarenlang mee. Dit is te danken aan de uitstekende stof- en waterdichtheid en schokbestendigheid van de behuizing. Verder maken onze systemen gebruik van de nieuwste technologieën (interne GPS antenne en 2G & 4G) en zijn ze eenvoudig te installeren. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik en heb je jarenlang profijt.

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

Ons aanbod: extra functionaliteit en unieke specificaties

Ook zijn de volgsystemen uitgerust met de modernste functies en een aantal unieke specificaties. Neem bijvoorbeeld ons gerenommeerde Wired 4.0 4G GPS systeem. Dit volgsysteem beschikt over jamming-detectie en een startonderbreker, waardoor diefstal aanzienlijk moeilijker wordt gemaakt. Daarnaast is dit systeem bij uitstek geschikt voor accuraat en hoogwaardig vlootbeheer: voertuigen zijn live te volgen bij beweging, het rijgedrag wordt voortdurend gemonitord, kilometer- en rittenadministratie is eenvoudig en ook registratie van CO₂-uitstoot (rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)) behoort tot de mogelijkheden.


Naadloze integratie in jouw softwarepakket

Door onze API-koppeling bieden we de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. De API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Voorkomen van diefstal

Heb jij een eigen bedrijf en beschik je over bedrijfsvoertuigen? Diefstal kan hard aankomen en nare gevolgen hebben voor je bedrijf. Niet alleen een investering gaat verloren, ook de dagelijkse werkzaamheden kunnen verstoord worden. Een voertuig tracker kan je met GPS tracking helpen om dit te voorkomen. Met een voertuigvolgsysteem ben je altijd op de hoogte van waar je voertuigen zich bevinden en bescherm je je voertuigen, medewerkers en mogelijke huurders.

Voordelen voor jouw bedrijf

 • Beveiliging van het voertuig: Met een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig snel worden getraceerd.
 • Kostenbesparing: Een voertuigvolgsysteem kan bijdragen aan kostenbesparing doordat het mogelijk maakt om efficiënter te plannen en te monitoren. Op deze manier kun je brandstof besparen door onder andere efficiëntere routes.
 • Verhoogde productiviteit: Door live informatie te ontvangen over de locatie en status van voertuigen, kan de productiviteit worden verhoogd.
 • Betere klantenservice: Met een voertuigvolgsysteem kunnen klanten worden geïnformeerd over de status van bijvoorbeeld hun levering. Dit draagt bij aan een betere klanttevredenheid.
 • Verhoogde veiligheid: Een voertuigvolgsysteem draagt bij aan een hogere veiligheid op de weg. Chauffeurs zijn beter op de hoogte wat er speelt op de weg en ongevallen en vertragingen worden sneller opgemerkt.


De voertuig tracker: een alles in één oplossing

Een voertuig tracker of track en trace bedrijfswagen, geeft de beheerder eindeloze mogelijkheden. Een voertuigvolgsysteem is namelijk dé oplossing voor tal van zaken. Gebruik het voor urenregistratie, rapportages of onderhoud. Het systeem is ideaal voor mkb’ers en zzp’ers omdat het ze de mogelijkheid biedt om ritten bij te houden en te labelen. Zo kan je aangeven welke rit om woon-werkverkeer of persoonlijk gebruik ging. Wil je weten of je huurder zijn of haar afspraken nakomt? Via onze app kun je het voertuig gemakkelijk volgen en gegevens opvragen.

Track & Trace Systeem

Met de aanschaf van een track & trace voertuigvolgsysteem krijg je snel een overzicht van jouw vloot in het bedrijf. Je ziet de actuele locatie (en de eerder bezochte locaties) van je track en trace bedrijfswagen bijvoorbeeld. Met de gegevens van het GPS systeem ontwikkel je bruikbare informatie over je voertuigen, maar ook over je chauffeurs. Een aanwinst voor je bedrijf.

Voertuigvolgsysteem kopen?

Neem contact op!

Wil jij ook ons track & trace systeem inzetten? Wij hebben voor elk bedrijf een passende oplossing. Vraag hieronder een offerte aan, dan nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een gesprek om je situatie en wensen te bespreken.

Wat is een voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem is een apparaat dat gebruikt wordt om de locatie via track & trace van een voertuig te volgen en te monitoren. Dit systeem maakt gebruik van GPS technologie om de exacte locatie van het voertuig vast te leggen en deze informatie door te sturen naar een centrale database. Dit kan helpen bij diefstalpreventie en bij het bijhouden van de voertuigprestaties.

Wanneer is een voertuigvolgsysteem verplicht?

Een voertuigvolgsysteem is verplicht voor bepaalde categorieën voertuigen, zoals vrachtwagens en bussen met een maximumgewicht van meer dan 3.500 kg. Ook is het in sommige gevallen verplicht voor auto’s met een cataloguswaarde van meer dan €50.000,-. Het doel van deze verplichting is het tegengaan van diefstal en het bevorderen van de verkeersveiligheid.

Wat zijn de voordelen van een voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem heeft meerdere voordelen. Het vermindert het risico op diefstal en vergroot de kans om gestolen voertuigen terug te vinden. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de verkeersveiligheid door inzicht te bieden in het rijgedrag van bestuurders. Andere voordelen zijn het optimaliseren van het wagenparkbeheer en het verlagen van kosten.

Krijg direct een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie

De volgende bedrijven werken met My GPS Tracker