My GPS Tracker Voertuigvolgsysteem

Met het voertuigvolgsysteem van My GPS Tracker heb je altijd en overal een live inzicht waar je voertuigen, vaartuigen en of andere bedrijfseigendommen zich bevinden. Helaas komt het steeds vaker voor dat er diefstal of misbruik plaatsvindt omtrent bedrijfseigendommen. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel eenvoudig automatische alerts in en word op de hoogte gehouden van beweging, sabotage of het verlaten van beveiligde zones. Deze waardevolle inzichten helpen je organisatie nog efficiënter in te richten en hebben een positief effect op je omzet, marge en klanttevredenheid.

Voertuig tracker: inzicht en grip voor de verhuurder

Een voertuigvolgsysteem wordt ook wel voertuig tracker genoemd. Met een voertuigvolgsysteem voor je verhuurvloot van voertuigen, vaartuigen en of machines ben jij als eigenaar en beheerder volledig in control. Heb je bijvoorbeeld huurders (gebruikers) die buiten de afgesproken tijden gebruikmaken van de machines en/of voertuigen? Als beheerder heb je hier altijd inzicht in en kun je dit achteraf nog verrekenen met de klant indien dat nodig is. Met behulp van rapportages in de software kun je achteraf ook altijd nog gegevens eenvoudig opvragen.

Wat biedt het voertuigvolgsysteem?

Ons voertuigvolgsysteem biedt alles wat je nodig hebt om meer grip en inzicht te krijgen:

 • Live lokalisering
 • Diverse rapportages
 • Geofencing alarmering
 • Automatische meldingen via sms, e-mail, push notificaties
 • Rit geschiedenis (36 maanden premium software);
 • Software gebruiken via smartphone en desktop
 • Niet te starten, niet te misbruiken (startonderbreking)

Waarom voor My GPS Tracker kiezen?

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Persoonlijke en transparante dienstverlening voor kleine en grote ondernemingen
 • API-koppeling voor integratie met je eigen softwarepakket
 • Nederlandse onderneming met standaard en specifieke oplossingen

Hoe werkt het voertuigvolgsysteem?

Wij installeren het voertuigvolgsysteem voor jou. Zodra je voertuigvolgsysteem is geplaatst, kun je via je persoonlijke My GPS Tracker webportaal eenvoudig alles instellen naar je eigen wensen en inzichten. Hierbij zullen wij altijd ondersteuning verlenen als je dit wenst. Lukt iets niet of wil je graag samen door de stappen heen lopen om het meeste uit je voertuig tracker te halen? Wij zullen altijd ondersteuning verlenen als je dit wenst.

Integratie in je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling bieden we de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. De API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Voorkomen van diefstal

Heb jij een eigen bedrijf en beschik je over bedrijfsvoertuigen? In geval van diefstal, kan diefstal hard aankomen. Niet alleen een investering gaat verloren, ook de dagelijkse werkzaamheden kunnen verstoord worden. Een voertuig tracker kan je helpen om dit te voorkomen. Met een voertuigvolgsysteem ben je altijd op de hoogte van waar je voertuigen zich bevinden en bescherm je je voertuigen, medewerkers en mogelijke huurders.

De voertuig tracker: een oplossing voor alles

Een voertuig tracker geeft de beheerder eindeloze mogelijkheden. Een voertuigvolgsysteem is namelijk dé oplossing voor tal van zaken. Gebruik het voor urenregistratie, rapportages of onderhoud. Het systeem is ideaal voor mkb’ers en  zzp’ers omdat het ze de mogelijkheid biedt om ritten bij te houden en te labelen. Zo kan je aangeven welke rit om woon-werkverkeer of persoonlijk gebruik ging. Wil je weten of je huurder zijn of haar afspraken nakomt? Via de My GPS Tracker app kan je het voertuig gemakkelijk volgen en gegevens opvragen.

Meer weten over ons voertuigvolgsysteem?

Ook onze voertuig tracker inzetten? My GPS Tracker heeft voor elk bedrijf een passende oplossing. Vraag hieronder een offerte aan, dan nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Krijg direct een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie