Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Kies voor een Voertuigvolgsysteem

Het My GPS Tracker Voertuigvolgsysteem geeft u altijd en overal realtime inzichten in uw voertuigen, bedrijfseigendommen of werknemers. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van beweging, sabotages of het verlaten van beveiligde zones.

Deze waardevolle inzichten om uw wagenpark en organisatie nog efficiƫnter in te richten hebben positief effect heeft op uw omzet, marge en klanttevredenheid.

1. Mogelijkheden pakket

Uw voertuigen, bedrijfseigendommen of werknemers zijn houders van interessante bedrijfsinfo. My GPS Tracker maakt deze informatie voor uw organisatie geheel inzichtelijk. Via het webportaal volgt u de posities van al uw eenheden en bekijkt u de (rit)geschiedenis. Creeƫr beveiligde zones en ontvang alerts wanneer uw voertuigen, werknemers of eigendommen deze zones verlaten of weer binnentreden.

Diverse rapportages geven u de mogelijkheid om belangrijke informatie te downloaden of automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen via e-mail. Het webportaal is daarbij de management tool voor uw organisatie:

2. Hoe werkt het?

In uw persoonlijke omgeving van het My GPS Tracker webportaal stelt u de automatische rapportages in die u wilt ontvangen per mail en van welke gebeurtenissen u op de hoogte gehouden wilt worden middels een pushbericht of alerts via SMS of e-mail.

Hierna ontvangt u altijd, automatisch uw rapportages, pushberichten en alerts bij belangrijke gebeurtenissen als beweging, diefstal, sabotage of het verlaten en binnentreden van beveiligde zones en meer!

3. Voertuigvolsysteem-pakket bestellen?

U stelt het totaalpakket geheel samen naar de wensen van uw organisatie. Zo heeft u de keuze uit een pre-paidpakket van 3, 12 of 24 maanden of een doorlopend pakket. Daarnaast maakt u de keuze uit een bedraad device dat u aansluit op een accu, een plug-in device dat u aansluit op een OBD poort of een stand-alone tracker met accu tot 21 dagen.

Vragen? Live Chat

0000