My GPS Basic

Hier vind je alle informatie om je devices te activeren en de basic software optimaal in gebruik te nemen. Naast een handleiding vind je hier ook de meest gebruikte opties in de software. Denk aan; live lokalisering (diefstalbeveiliging), routebeveiliging, zonebeveiliging (geofencing) en automatische rapportages en alerts via e-mail, SMS of pushbericht.

Heb je nog vragen na het zien van deze informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

Dé handleiding voor GPS totaaloplossingen

In onze gebruikshandleiding staat het hele activatieproces van het GPS device beschreven. Je vind de volgende onderwerpen in het document:

  • Het activeren van uw GPS devices in het My GPS Tracker webportaal.
  • De functionaliteiten van het webportaal.
  • Het instellen van notificaties, alarmeringen en rapportages.
  • Het volgen en beheren van uw object(en) via het desktop webportaal en via mobiele apparaten.

Live volgen en geschiedenis

Bekijk de live locatie van jouw voertuigen, boten, werkmaterieel en werknemers. Ook de geschiedenis van de locaties is altijd terug te vinden in het webportaal. Zo weet je precies waar de werknemers, huurders of bedrijfseigendommen zijn én zijn geweest.

Beveiligen en lokaliseren

Bekijk live informatie over jouwvoertuigen, boten, werkmaterieel of werknemers. Informatie die je in ons webportaal vind zijn o.a. adres, tijd en de snelheid waarmee verplaatst is. Dankzij de actuele informatie heb je altijd in kaart of de bedrijfseigendommen, huurders of werknemers zijn waar zij behoren te zijn.

Stel beveiligde zones in

Beveilig de belangrijke plekken met een geofence. Wanneer een voertuig of werkmaterieel deze beveiligde zone verlaat of binnentreedt ontvang je een melding via SMS, e-mail of pushbericht.

Beveilig routes

Beveilig de route die jouw voertuigen, werkmaterieel of werknemers moeten afleggen. Ontvang een melding via SMS, e-mail of pushbericht wanneer er een afwijking in de route is.

Ontvang meldingen op smartphone, via mail en SMS

Stel notificaties in en ontvang alerts bij verschillende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld bij nachtelijke ritten (drugsrunners en illegale taxi’s), gevaarlijk rijden, verlaten beveiligde zones, te hoge (of te lage) snelheden, beweging, sabotage, botsingen en meer. Zo bouw je bewijslast op en houd jij je werknemers of huurders aan afspraken of contracten. Dankzij deze meldingen hoef je het portaal niet actief te monitoren. Je ontvangt automatisch meldingen die voor uw organisatie belangrijk zijn via je smartphone, de mail of een SMS.

Automatische rapportages

Stel éénmalig diverse rapportages in en ontvang automatisch uitgebreide Excel rapportages in jouw mailbox. Denk aan een rapportage conform de eisen van de Belastingdienst waardoor je boetes en naheffing voorkomt. Maar ook rapportages met een volledig ritoverzicht (begin- en eindlocatie, tussenstops, straat, huisnummers, tijden, duur van de stops etc.). Voor onderhoud hebben we speciale rapportages. Hierin wordt inzichtelijk hoeveel motordraaiuren er zijn gemaakt. Je kunt ook instellen dat je na een X aantal draaiuren een melding krijgt om het voertuig of materieel te onderhouden of vervangen.