GPS volgsysteem makkelijk gemaakt


GPS volgsysteem

Met het GPS volgsysteem van My GPS Tracker kan je ten allen tijde live volgen waar je auto of andere bedrijfseigendommen zich bevinden. Met het oog op diefstal wordt het alsmaar belangrijker om je materiaal efficiënt te beheren. Via de My GPS Tracker app stel je alerts in en word je op de hoogte gehouden van wanneer jouw auto beweegt of zich in een gebied bevindt wat voor enige problemen zou kunnen zorgen. Met onze GPS trackers maak je het beheer van je materiaal eenvoudig.

My GPS Tracker heeft voor elk bedrijf een passende GPS-oplossing! Benieuwd hoe ons GPS volgsysteem jouw werkzaamheden kunnen verbeteren? Schroom niet om contact op te nemen of direct een offerte aan te vragen. Je kan contact opnemen via ons contactformulier.

voertuigvolgsysteem

Altijd inzicht op je voertuig

Een GPS volgsysteem wordt ook wel voertuigvolgsysteem genoemd. Met een GPS volgsysteem heb jij als beheerder altijd inzicht op jouw voertuigen. Met behulp van de rapportages via de app of het webportaal kun je altijd eenvoudig gegevens opvragen. Handig wanneer je auto bijvoorbeeld buiten de afgesproken tijd is gebruikt door de andere partij.


Wat biedt het GPS volgsysteem?

Ons GPS volgsysteem biedt alles wat je nodig hebt om je wagen live te volgen:

 • Live lokalisering
 • Diverse rapportages
 • Geofencing alarmering
 • Automatische meldingen via sms, e-mail en push notificaties
 • Rit geschiedenis via onze 36 maanden premium software
 • Software gebruik via smartphone en desktop
 • Niet te starten? Niet te misbruiken


Waarom My GPS Tracker?

Waarom My GPS Tracker dé oplossing heeft voor jouw bedrijf:

 • 10 jaar ervaring
 • Persoonlijke en transparante dienstverlening voor kleine en grote ondernemingen
 • API-koppeling voor integratie met je eigen softwarepakket
 • Nederlandse onderneming met standaard en specifieke oplossingen


Voordelen van een GPS volgsysteem

Er zijn veel voordelen aan het inzetten van onze GPS oplossingen:

1. Voorkom diefstal

Helaas komt diefstal vaker voor dan je zou denken. In het geval van voertuigen zoals bedrijfsauto’s, heftrucks en graafmachines is dit voor bedrijven een grote kostenpost. Met een GPS tracker van My GPS Tracker is dat eenvoudig te voorkomen.


2. Meer inzicht

Aan de hand van onze app kan je altijd relevante informatie en data rapporteren. Zo kan jij zien je prestaties en mogelijke verbeteringen makkelijk inzien. Het is mogelijk om vast te leggen hoe lang, wanneer en hoeveel er wordt gewerkt. Op deze manier houd je bij wanneer je voertuig aan onderhoud toe is en kan je transparant zijn tegen huurders en opdrachtgevers.


3. Risico's uit de weg

Het inzetten van een GPS systeem draagt bij aan de veiligheid van jouw materiaal en medewerkers. Door live tracking en geofencing heb je een live overzicht van waar je voertuigen zich bevinden. Hierdoor ben jij snel op de hoogte wanneer er calamiteiten zijn.

4. Voor verschillende sectoren

In veel verschillende sectoren is materiaalbeheer van groot belang. Een selectie van branches waar wij oplossingen aanbieden zijn: automotive leasing & verhuur, transport & distributie en event management.

5 . API-koppeling mogelijkheden

Onze API-koppeling biedt de mogelijkheid om je huidige softwarepakket te koppelen met het GPS volgsysteem. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. De API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

6. Connectiviteit opwaarderen

Bij My GPS Tracker bepaal je zelf op welke manier je om wilt gaan met de connectiviteitskosten van jouw GPS tracker. Kies jij prepaid, doorlopende machtiging of per factuur?

Meer weten over onze GPS oplossingen?

Heb je interesse in ons GPS volgsysteem? Vraag een offerte aan! In geval van vragen kun je ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Krijg directe een offerte op maat

Bestel direct uw GPS tracker

De volgende bedrijven werken met My GPS Tracker