GPS oplossingen voor Infra & Civiel

In grondwerk, wegen- en waterbouw of infratechniek hebben organisaties grote stedelijke, provinciale of zelfs soms landelijke verantwoordelijkheden. De oplossingen van My GPS Tracker bieden hierin een uitstekende ondersteunende factor met een breed scala aan toepassingen en oplossingen.

Genereer essentieel inzicht: van hoogwerker tot kraan

Altijd en overal zowel in binnen- als buitenland inzicht in voertuigen, bedrijfseigendommen en werkmaterieel. De draaiuren van hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel worden inzichtelijk gemaakt in het beveiligde AVG-proof webportaal, in je eigen persoonlijke omgeving. Hier genereer je rapportages met essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie, totale looptijd en afgelegde routes.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Meer efficiëntie en transparantie

Door de GPS-tracker zijn veel zaken inzichtelijk te maken, waaronder slijtage, draaiuren en locatie. Daarnaast zorgt het voor transparantie, bijvoorbeeld in de verhuurbranche. Zowel voor verhuurder als huurder geeft het aan wanneer en hoeveel er gebruik van wordt gemaakt. Zo ligt alles zwart-op-wit vast en weet je of de huurder, klant of werknemer zich aan de afspraken of het contract houdt.

Het werkmaterieel kan tevens op een efficiëntere manier worden ingezet en hierdoor de omzet en marge verhogen.

Een greep uit onze oplossingen

  • Inzicht in oneigenlijk gebruik

My GPS Tracker signaleert het gebruik van werkmaterieel buiten de afgesproken dan wel contractuele tijden. Zo is het inzichtelijk of er sprake is van oneigenlijk gebruik zonder dat er hier toestemming voor is gegeven. Ook helpt dit in de beveiliging van het werkmaterieel.

  • Locatie inzicht werkmaterieel

Door locatie inzicht is het eenvoudig en direct zichtbaar waar het werkmaterieel op welk project, werf of bouwplaats zich bevindt. Daarnaast helpt de live locatie functie om het materiaal op te sporen in geval van vermissing of diefstal. Ook voor werkmaterieel zonder voeding hebben wij een oplossing met eigen voedingsbron

voertuigvolgsysteem My GPS tracker
  • Inzicht in gebruiksmomenten en tijden

Door de inzet van de GPS-tracker in het werkmaterieel wordt inzichtelijk op welke momenten en tijden het materieel is gebruikt. Dit draagt bij aan tijdig onderhoud en transparantie richting je opdrachtgevers of klanten en geeft inzicht in de inzet van het materiaal bij een project.

  • Spanning uitlezen op afstand via je eigen portal

Preventief de accu wisselen om er zeker van te zijn dat je niet met lege handen staat terwijl de accu misschien half leeg is, draagt niet bepaald bij aan efficiëntie en duurzaamheid van je organisatie. De My GPS tracker kan de spanning uitlezen op afstand en waarschuwt automatisch wanneer deze onder een bepaalde waarde komt, zodat de accu op het juiste moment kan worden omgewisseld. Ideaal voor bijvoorbeeld een VRI (verkeerslicht) of tekstkar met eigen accu voorziening, die een tijdje onbeheerd wordt ingezet en zo toch kan worden gemonitord.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.