GPS oplossingen voor nautical verkoop & verhuur

Als eigenaar of verhuurder van een watersportcenter of mooie boot loop je een reëel risico op verduistering of diefstal. Met onze GPS-tracker kan een hoop leed voorkomen worden door bijvoorbeeld een geofence in te stellen op de desbetreffende haven. Zodra iemand je boot meeneemt, krijg je een push notificatie op je smartphone, een email, of een sms bericht. Kortom, ook al ligt je boot een stukje verderop, je bent toch dichtbij en je houdt deze op afstand scherp in de gaten.

Meer grip op de verhuur

Dankzij live lokalisering en vaarzone beveiliging heb je meer grip op je verhuurde vaartuigen. Verhuur je ‘s morgens je vaartuig en ‘s middags weer aan een andere huurder, dan is het cruciaal dat deze op tijd weer terug is in de haven. Door vaarzones in te stellen krijg je een waarschuwing als de huurder te ver weg is. Ook door live te kijken waar de sloep is, kan je contact opnemen met de huurder en hem begeleiden naar de kortste vaarweg terug. Hiermee hoef je de volgende huurder niet teleur te stellen en heb jij geen inkomstenderving.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Een greep uit onze oplossingen

  • Locatie inzicht huurboten

Door locatie inzicht is het eenvoudig en direct zichtbaar waar alle huurboten zich bevinden in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt de live locatie om de boot op te sporen in geval van vermissing of diefstal. Ook voor boten zonder eigen voeding hebben wij diverse GPS-trackers met verschillende eigenschappen en eigen voedingsbron beschikbaar.

  • Niet te starten, niet te misbruiken

Door de optionele onderbreker is het in veel gevallen mogelijk om het vaartuig uit te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan een jetski huurder die zich niet kan gedragen. Ook kan een startonderbreker handig zijn bij het verhuren van een vaartuig dat niet wordt teruggebracht, of iemand heeft de huur verlengd maar niet betaald. Kortom, je krijgt de grip terug op je vloot. Hierdoor wordt eventuele inkomstenderving tot het minimum beperkt.

  • Geofence alarmering

Door de geofence functionaliteit ligt je boot veilig aan de steiger in de haven. Volledige controle over het vaartuig door een digitale ketting eromheen te plaatsen. Wordt je sloep uit het water gehaald en meegenomen of varen dieven ermee weg, dan krijg je direct een melding op je smartphone. Je kan snel actie ondernemen, zodat je de meeste kans hebt om hem terug te krijgen.

  • API-koppeling met je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling biedt My GPS Tracker de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. Deze API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.