Wagenpark software van My GPS Tracker


Wagenpark software

Op zoek naar wagenpark software waarmee je gemakkelijk en efficiënt je wagenpark kan beheren? Daarvoor moet je bij My GPS Tracker zijn! Met ons voertuigvolgsysteem heb je altijd en overal inzicht in waar je voer- of vaartuigen zich bevinden en nog veel meer. Hiermee is onze software ideaal voor uiteenlopende zakelijke toepassingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen. Contact opnemen kan telefonisch, via de mail of via ons contactformulier.

voertuigvolgsysteem

De voordelen van onze wagenpark software

Steeds meer bedrijven kiezen voor speciaal ontwikkelde software voor hun wagenpark – en niet zonder goede reden. Geavanceerde wagenpark software heeft namelijk meerdere voordelen. Zo verlaag je hiermee de kosten, verbeteren je de voertuigprestaties, verlaag je de risico’s en verbeter je de veiligheid van je bestuurders.

Wat biedt het voertuigvolgsysteem?

Fleet management, ofwel wagenparkbeheer, omvat het beheren van bedrijfsvoertuigen, zoals auto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en ander rijdend materieel, waaronder containers, kranen, trailers, noem maar op. Met wagenpark software is fleetmanagement kinderspel. De functies en mogelijkheden van onze software:

 • Live lokalisering: volg aan de hand van GPS tracking in real time waar bepaalde voertuigen zijn;
 • Diverse rapportages: krijg inzicht in informatie, data en prestaties van je vloot;
 • Geofencing alarmering: ontvang een melding wanneer een van de getrackte voertuigen (onbevoegd) je terrein verlaat;
 • Automatische meldingen: via sms, e-mail, push notificaties;
 • Rit geschiedenis: (36 maanden premium software);
 • Software gebruiken via smartphone en desktop;
 • Niet te starten, niet te misbruiken dankzij startonderbreking.


Hoe werkt ons voertuigvolgsysteem

Ons voertuigvolgsysteem, de My GPS Tracker webportal, werkt in principe als vanzelfsprekend. De GPS tracker wordt in of op het object geplaatst, waarop je vervolgens aan de hand van onze software – een gemakkelijk te gebruiken webportaal – alle relevante informatie en data tot je beschikking hebt. Onze wagenpark software is bovendien volledig naar wens in te stellen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je altijd bij ons aankloppen voor ondersteuning.

My GPS Tracker Premium

Naast onze standaard software voor wagenparkbeheer hebben wij ook een uitgebreider systeem voor de meest veeleisende gebruikers. Dit programma, het My GPS Tracker Premium portaal, biedt gebruikers nog meer mogelijkheden, heeft een verbeterde user interface, een speciale secure-mode en tal van nieuwe functies.


Maatwerk fleet management oplossingen voor elke branche

Onze oplossingen en diensten zijn speciaal ontwikkelt voor verschillende branches. Zo ook onze wagenpark software, die geschikt is voor gebruik in verschillende branches:

 • Transport & distributie
 • Automotive leasing & verhuur
 • Werkmateriaal & verhuur
 • Bouw & installatie
 • Infra & civiel
 • Recreatie & verhuur
 • Nautical verkoop & verhuur
 • Event management
 • ECO-Driving

In de basis is het systeem voor verschillende branches hetzelfde, maar de functies, mogelijkheden en features verschillen. Dit vanwege het feit dat sommige branches meer behoefte hebben aan bepaalde functies of soms zelfs zeer specialistische, maatwerk functionaliteiten nodig hebben.

Integratie in je eigen softwarepakket

Wij realiseren ons dat werken met verschillende soorten software en softwarepakketten verre van ideaal of efficiënt is. Daarom is het mogelijk om onze wagenpark software te integreren in je eigen softwarepakket. Dit doe je eenvoudig aan de hand van onze API-koppeling, waarmee de informatie uit de GPS tracker naar je eigen softwarepakket wordt gestuurd. De extra kosten? Niets!

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze wagenpark software voor optimaal beheer van jouw vloot? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Wij leggen je graag uit of en hoe we je verder kunnen helpen. Zit je nog met een vraag? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de mail of aan de hand van ons contactformulier.

Krijg directe een offerte op maat

Bestel direct uw GPS tracker

De volgende bedrijven werken met My GPS Tracker