GPS oplossingen voor eventmanagement

Als eventorganisator heb je veel verantwoordelijkheden, van het aansturen van werknemers en beveiligers tot het inzetten van werkmaterieel en in het bijzonder het waarborgen van de veiligheid voor bezoekers. Op evenementen als beurzen, congressen, conferenties en festivals kunnen de diverse oplossingen van My GPS Tracker de juiste ondersteuning bieden.

Onze oplossingen worden veelvuldig gebruikt door diverse evenementenorganisaties. Reden hiervoor is dat My GPS Tracker actief meedenkt met de organisator. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een korte periode (alleen gedurende het event) gebruik te maken van onze oplossingen in plaats van een lange periode.

Werkmaterieel eenvoudig beheren

Grip op het werkmaterieel: waar staat het en wanneer wordt het ingezet? Hoe zit het met onderhoud, eventuele slijtage en wat als het materiaal niet wordt teruggebracht? Met de diverse My GPS Tracker oplossingen, zowel bedraad als met eigen accu voorziening, is al het werkmaterieel eenvoudig te beheren. Dit zorgt voor grip en efficiëntie in je organisatie, het is zelfs mogelijk om automatisch inzicht te krijgen in het werkmaterieel.

Zo kunnen bijvoorbeeld de draai- of gebruiksuren geregistreerd worden. Daarnaast heb je inzicht in de actuele locatie om het werkmaterieel efficiënt in te zetten, dan wel op te halen bij diefstal of niet tijdig terugbrengen. Ook kan je alerts ontvangen wanneer een hoogwerker een bouw- of werkplaats verlaat of weer binnentreedt met de zogenoemde geofence functionaliteit.

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Meer efficiëntie, transparantie en inzicht

Door de GPS-tracker zijn veel zaken inzichtelijk te maken, waaronder slijtage, draaiuren en locatie. Daarnaast zorgt het voor transparantie, bijvoorbeeld in de verhuurbranche. Zowel voor verhuurder als huurder geeft het aan wanneer en hoeveel er gebruik van wordt gemaakt. Zo ligt alles zwart-op-wit vast en weet je of de huurder, klant of werknemer zich aan de afspraken of het contract houdt.

Het werkmaterieel kan tevens op een efficiëntere manier worden ingezet en hierdoor de omzet en marge verhogen.

Genereer essentiële data: van hoogwerker tot trailer

De draaiuren van hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel worden inzichtelijk gemaakt in het beveiligde AVG-proof webportaal, in je eigen persoonlijke omgeving. Hier genereer je rapportages met essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie, totale looptijd en afgelegde routes.

Een greep uit onze oplossingen

  • Live posities delen

De GPS-tracker wordt ingezet om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld de live locatie van deelnemende teams of bands op het evenement. Via onze open API houdt je bezoekers live op de hoogte via de website of live screens op locatie.

Overzicht locatie positie

Via de My GPS Tracker webportaal heb je altijd het complete overzicht op locatie van werkmaterieel, voertuigen, event medewerkers, EHBO, security, etc. Medewerkers zijn tevens uit te rusten met een panic button, zodat er snel extra hulptroepen naar de desbetreffende medewerker kan worden gestuurd. Bij zeer grote evenementen is een GPS-tracker bevestigd op goederen, zodat in een oogopslag duidelijk is waar alles staat en snel kan worden gevonden en opgeruimd

  • API-koppeling met je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling biedt My GPS Tracker de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. Deze API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.