My GPS Tracker Premium

My GPS Tracker Premium

Met My GPS Tracker Premium is een upgrade van het huidge My GPS Tracker portaal. Met dit nieuwe portaal heeft je bedrijf toegang tot een omgeving waarmee het in kaart brengen van jouw voertuigen, objecten of werknemers een nieuwe en branchespecifieke dimensie krijgt.

  • Premium APP
  • Gepersonaliseerd software omgeving 
  • Rapportages opmaat gemaakt
  • Secure-mode 
  • Live locatie deel functie
  • Verbeterde user interface
  • Uitgebreide route analysetool 
  • Gepersonaliseerde notificaties
  • OBD-data uitlezen voertuigen o.a. brandstof niveau, exacte kilometerstand

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

Portaal dat specifiek voor uw branche werkt

Custom notificaties

Ontvang alarmeringen alleen op basis van diverse triggers die van toepassing zijn voor uw bedrijf. Zo sluiten de notificaties alleen aan op (persoonlijke) gebeurtenissen die voor uw organisatie van belang zijn.

Personaliseer events

Voeg notities toe aan inkomende alarmeringen en geef context aan gebeurtenissen. Zo houdt u werknemers en andere sub-gebruikers van het portaal altijd op de hoogte over specifieke gebeurtenissen.

Branche-specifiek platform

Het portaal wordt voor gebruik ‘branche-specifiek’ aangeleverd. Hierdoor wordt zo het ingesteld het specifiek vóór uw bedrijf werkt; de look-and-feel van het portaal en functionaliteiten zijn geheel ingericht op basis van de essentiële onderdelen die voor uw branche gelden.

Totaal overzichten van uw objecten

Totaal overview

Visuele totaaloverzichten geven u inzicht in diverse statussen van al uw objecten. In één oogopslag heeft u alle bijzonderheden én belangrijkheden in beeld, bijvoorbeeld het percentage voertuigen in- en uit gebruik.

Device overview

De beschikbare live informatie die uw objecten versturen wordt in het portaal per object gedisplayed. Zo heeft u een realtime overzicht per object, bijvoorbeeld over de actuele snelheid.

Verbeterde User Interface

Door de ‘branche-specifieke’ indeling van het portaal ervaart u een gebruiksvriendelijke omgeving. Daarbij zijn er mogelijkheden om te switchen tussen diverse views zoals een beheer-omgeving of subaccount-omgeving.

Integratiemogelijkheden.

Koppeling met eigen software

Koppel externe softwareprogramma’s en applicaties met het portaal en creëer een gecentraliseerde, online bedrijfsomgeving.

CAN-bus koppeling

Koppel het portaal met de CAN-busaansluiting van uw device. Indien uw GPS tracker het ondersteunt kunt u onder andere temperatuur uit lezen, brandstof meten of rook signaleren.

Data rapportages opmaat gemaakt

Diverse rapportages

In de software hebben een enorme keuze aan data rapportages die er standaard bij worden geleverd en rapportages die opmaat gemaakt kunnen worden.

Rapportages opmaat gemaakt

We kunnen rapportages maken op basis van je eigen wensen en inzichten die je nodig hebt. Hierin kun je denken aan grafische weergaves in rapporten, eigen branding (logo), specifieke data welke voor jouw bedrijf relevant is.

Locatie

Straat: Hamseweg 22

Postcode: 3828 AD Hoogland

Plaats: Hoogland

Telefoonnummer

Algemeen: 033 205 34 66

Sales: 033 205 34 66

Support: 033 205 34 11

Email

Email: [email protected]

Zoek dichtsbijzijnde voertuig

Nieuwe functie voor spoedopdrachten

Met deze nieuwe functie ben je instaat om vanaf elk punt op de kaart direct zichtbaar te maken welke voertuig in je vloot het dichtsbij dit punt is. Zo ben in staat nog efficienter te werken en kun je altijd de juist medewerker aansturen.


Personalisatie en blijvende updates.

Personal branding

Laat het portaal stijlen in de look-and-feel van uw bedrijf.  Zo passen de icoontjes, logo’s en kleuren volledig in de huisstijl van uw organisatie.

Premium app

Met de (in huisstijl aanpasbare) app heeft u altijd inzichtelijk wat de status is van uw objecten.

Ongoing updates

De huidige versie van het portaal wordt constant geüpdatet. Hierdoor blijft u gebruik maken van steeds weer nieuwe features waarmee u steeds efficiënter kunt werken.