Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

My GPS Tracker Premium

Met My GPS Tracker Premium is een upgrade van uw huidge My GPS Tracker portaal. Met dit nieuwe portaal heeft uw bedrijf toegang tot een omgeving waarmee het in kaart brengen van uw voertuigen, objecten of werknemers een nieuwe en branchespecifieke dimensie krijgt.

Portaal dat specifiek voor uw branche werkt.

Custom notificaties
Ontvang alarmeringen alleen op basis van diverse triggers die van toepassing zijn voor uw bedrijf. Zo sluiten de notificaties alleen aan op (persoonlijke) gebeurtenissen die voor uw organisatie van belang zijn.

Personaliseer events
Voeg notities toe aan inkomende alarmeringen en geef context aan gebeurtenissen. Zo houdt u werknemers en andere sub-gebruikers van het portaal altijd op de hoogte over specifieke gebeurtenissen.

Branche-specifiek platform
Het portaal wordt voor gebruik ‘branche-specifiek’ aangeleverd. Hierdoor wordt zo het ingesteld het specifiek vóór uw bedrijf werkt; de look-and-feel van het portaal en functionaliteiten zijn geheel ingericht op basis van de essentiële onderdelen die voor uw branche gelden.

Totaal overzichten van uw objecten.

Totaal overview
Visuele totaaloverzichten geven u inzicht in diverse statussen van al uw objecten. In één oogopslag heeft u alle bijzonderheden én belangrijkheden in beeld, bijvoorbeeld het percentage voertuigen in- en uit gebruik.

Device overview
De beschikbare live informatie die uw objecten versturen wordt in het portaal per object gedisplayed. Zo heeft u een realtime overzicht per object, bijvoorbeeld over de actuele snelheid.

Verbeterde User Interface
Door de ‘branche-specifieke’ indeling van het portaal ervaart u een gebruiksvriendelijke omgeving. Daarbij zijn er mogelijkheden om te switchen tussen diverse views zoals een beheer-omgeving of subaccount-omgeving.

Integratiemogelijkheden.

Koppeling met eigen software
Koppel externe softwareprogramma’s en applicaties met het portaal en creëer een gecentraliseerde, online bedrijfsomgeving.

CAN-bus koppeling
Koppel het portaal met de CAN-busaansluiting van uw device. Indien uw GPS tracker het ondersteunt kunt u onder andere temperatuur uit lezen, brandstof meten of rook signaleren. (Beschikbaar vanaf medio Q3 2020)

Personalisatie en blijvende updates.

Personal branding
Laat het portaal stijlen in de look-and-feel van uw bedrijf.  Zo passen de icoontjes, logo’s en kleuren volledig in de huisstijl van uw organisatie.

Premium app
Met de (in huisstijl aanpasbare) app heeft u altijd inzichtelijk wat de status is van uw objecten.

Ongoing updates
De huidige versie van het portaal wordt constant geüpdatet. Hierdoor blijft u gebruik maken van steeds weer nieuwe features waarmee u steeds efficiënter kunt werken.

Het verschil tussen het My GPS Tracker platform en het Premium platform

Binnen My GPS Tracker zijn er twee mogelijkheden waar je als gebruiker voor kunt kiezen, namelijk het standaard platform en het premium platform. Het My GPS Tracker Premium is een upgrade van de standaard versie. Met dit nieuwe portaal heb je toegang tot een omgeving waarmee het in kaart brengen van voertuigen, objecten of werknemers een nieuwe en branchespecifieke dimensie heeft. Hoe de platforms precies van elkaar verschillen, leggen we hieronder precies uit.

Ontvang binnen 1 dag een voorstel voor My GPS Tracker Premium!