Diefstalbeveiliging

Het is een nachtmerrie voor velen: diefstal van je waardevolle eigendommen. De diefstalcijfers laten de afgelopen jaren een daling zien in het totaal aantal gestolen voertuigen, boten, machines etc. Toch blijven er nog zeker meer dan 9000 voertuigen over die niet meer worden teruggevonden na een diefstal. Voor het terugvinden van gestolen eigendommen zijn de eerste 24 uur cruciaal. Door GPS-trackers te bevestigen is de beveiliging van je (bedrijfs)voertuigen gewaarborgd. Het biedt realtime inzicht waar alle objecten zich bevinden.

De slimme oplossingen van My GPS Tracker

Om de kans te vergroten dat het gestolen voertuig in 24 uur terug wordt gevonden, heeft My GPS Tracker meerdere slimme oplossingen in huis. Onze GPS oplossingen bestaan altijd uit een software en hardware component.

Onze software is te gebruiken via smartphone en laptop. De software stelt je in staat altijd en overal zicht te houden op jouw waardevolle eigendommen. Ook kan je hiermee meldingen instellen en voertuigen op afstand blokkeren. Andere mogelijkheden zijn:

  • Live lokaliseren;
  • Niet te starten, niet te misbruiken;
  • Secure-mode slimme bewegingsmelder;
  • Zone-beveiliging geofencing;
  • Sabotagemelding;
  • Melding bij passeren landsgrenzen.

Hardware component

Het hardware component kan verschillend zijn per oplossing die gewenst is. We hebben GPS-trackers die standalone zijn (eigen stroomvoorziening) en GPS-trackers die live data sturen. De standalone oplossingen zijn moeilijk te traceren door kwaadwillende, omdat er tenminste één keer per dag een signaal wordt afgeven met de locatiegegevens. Daarnaast zijn deze zeer compact en dus goed weg te bouwen.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een oplossing voor het beveiligen van jouw waardevolle (bedrijfs)eigendommen? Of wil je meer informatie over wat My GPS Tracker je kan bieden op het gebied van diefstalbeveiliging? Vraag direct een offerte aan, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je wensen te bespreken.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Krijg direct een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie