GPS Oplossing voor Ritregistratie

Grip op de gemaakte kilometers van het wagenpark: wanneer is er met het betreffende voertuig gereden en wie heeft er met het voertuig gereden. Is de rit zakelijk of privé geweest en wat bij een controle Belastingdienst van de kilometeradministratie? Dit zijn zaken die bij vele ondernemers dagelijks spelen en veel tijd kosten.

Met de diverse My GPS Tracker functionaliteiten, is het wagenpark eenvoudig te beheren. Dit zorgt voor grip en efficiëntie in je organisatie, zo is het ook mogelijk om automatisch rapportages naar wens in je mailbox te krijgen zodat dit direct bij de administratie kan worden gedaan. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook per voertuig of bestuurder de gereden routes inzien. Inzicht in de actuele locatie om voertuigen efficiënter in te zetten, voor bijvoorbeeld planning van chauffeurs. Ook kan je alerts ontvangen wanneer een voertuig wegrijdt of op de plaats van bestemming komt binnentreedt met de zogenoemde geofence functionaliteit.

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

Rapportage conform eisen belastingdienst

De rapportages zijn opgebouwd conform de eisen die de belastingdienst eraan stelt. Tevens zijn de rapportages iedere maand automatisch te versturen naar een of meerdere emailadressen. Uiteraard kan je zelf ook op ieder gewenst moment een rapportage uitdraaien dan wel terugzien tenminste tot 36 maanden terug. Het platform waarin de rapportages terug te vinden zijn voldoet aan de hoogste beveiligingseisen als fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy.

Inzicht in bestuurder en rittypes

De GPS-Trackers zijn uit te rusten met diverse accessoires om zo simpel en makkelijk in de rapportage terug te vinden wie er bijvoorbeeld heeft gereden, dit is ideaal bij voertuigen die door meerdere mensen worden bestuurd. Bijkomend voordeel is bij eventuele boetes altijd te herleiden is wie deze overtreding heeft begaan.

Hiermee voorkom je discussie en ontevreden berijders die ontkennen op het betreffende tijdstip te hebben gereden. Rij je met een voertuig waarin soms ook privé wordt gereden is het ook mogelijk om de gps-tracker uit te rusten met en prive / zakelijk schakelaar in de vorm van een fysieke schakelaar, I-button of RFID card.

Tijdsbesparing, efficiëntie en inzicht

Met onze GPS-tracker i.c.m. het slimme platform zijn veel zaken inzichtelijk te maken, dan wel te automatiseren. Denk hierbij aan rijgedrag zoals het overtreden van bepaalde snelheden binnen of buiten de bebouwde kom of bij boetes wie er heeft gereden. Als automatische rapportages die je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks in je mailbox ontvangt. Of wat te denken van slim plannen van servicemedewerkers of bezorgers waarbij op een overzichtelijke kaart helder is waar het betreffende voertuig zich bevindt.