Over My GPS Tracker

Over My GPS Tracker

My GPS Tracker -onderdeel van Conneqtech B.V.- is gespecialiseerd in GPS totaaloplossingen voor alle type ondernemingen van ZZP tot Multinational. Als MKB bedrijf staan wij naast onze klanten en begrijpen hierdoor als geen ander de uitdagingen van organisaties. Onze unieke aanpak gaat in eerste instantie uit van het in kaart brengen van uw bedrijfsuitdaging gevolgd door een passende oplossing waarmee wij je organisatie verder kunnen helpen.

My GPS Tracker gevestigd in Hoogland midden in Nederland. In 2011 zijn we gestart met het ontwikkelen van onze GPS totaaloplossingen en sindsdien uitgegroeid tot een breed maar gefocust product- en diensten aanbod. Dit aanbod blijft continue in ontwikkeling om zo onze bestaande en nieuwe klanten de best passende totaaloplossingen te bieden voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Ons team

My GPS Tracker is in alle facetten een 100% Nederlandse onderneming waar sales en support direct samenwerken met eigen softwareontwikkelaars. Ons team staat vijf dagen per week voor je klaar voor persoonlijk advies en ondersteuning. Heb je een uitdaging waarbij wij jou kunnen ontzorgen? Of een vraag over een van onze oplossingen? Onze specialisten helpen je graag met jouw bedrijfsuitdagingen.