Klant aan het woord

Van af het ontstaan tot nu heeft My GPS Tracker een groot aantal bedrijven geholpen met zijn oplossingen. Natuurlijk zijn wij trots op al onze samenwerkingen met kleine MKB bedrijven tot grote multinationals. Daarom delen wij graag via onderstaande referenties het verhaal van een aantal klanten. Hierin vertelt de klant waarom hij of zij destijds voor de diensten van My GPS Tracker heeft gekozen.


Thoma B.V.

“Thoma B.V. is gespecialiseerd in machineonderhoud. Aan de hand van de afgelegde afstand en hoe lang werknemers over deze afstand gedaan hebben, kunnen wij de reiskosten van onze werknemers berekenen. Om hier een duidelijk overzicht van te maken gebruiken wij My GPS Tracker. De GPS oplossing geeft regelmatig een rapportage van de gereden ritten door waardoor wij een duidelijk beeld hebben van de rijgeschiedenis van onze werknemers.”

Transport Keijzer Warmond B.V.

“Bij Transport Keijzer Warmond B.V. beschikken wij over een heel divers wagenpark zodat wij kunnen instaan voor bijna alle soorten van transport. Met efficiëntie en flexibiliteit als motto is het belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van de locatie van onze voertuigen. Vandaar hebben alle voertuigen een tracker van My GPS ingeschakeld. Wij gebruiken deze GPS oplossing om een efficiëntere planning te kunnen maken voor onze opdrachtgevers, zo kunnen wij altijd de werknemer die het dichtstbij is aansturen naar de volgende opdracht, en ad hoc schakelen zodat wij iedere klant correct kunnen voorzien van het door hun op dat moment gewenste voertuig. Daarnaast gebruiken wij deze GPS technologie ook ter nacontrole ten behoeven van de facturatie. Op die manier heeft de My GPS Tracker meegeholpen aan het waarmaken van ons motto.”


Averesche Campers

“Bij het verhuren van campers is het van belang dat de campers ongeschonden terugkomen. Daarom willen wij graag inzicht hebben in het rijgedrag van de huurders en een beveiligingssysteem voor diefstal. Om deze reden maken wij gebruik van de oplossingen van My GPS tracker.

Inmiddels zijn we vanuit onze verzekeraar verplicht deze GPS trackers in te bouwen om zo uit te peilen waar de camper zich bevindt als het om verduistering gaat. Wij zijn zeer tevreden met het systeem, het is eenvoudig in gebruik en je houdt een goed overzichtelijk beeld van de verhuurvloot.”

Odysseus Palace

“Wij gebruiken de My GPS Tracker voor de bezorgservice van ons Griekse Specialiteiten restaurant. Wij waren op zoek naar een manier om de bezorging van ons eten te optimaliseren en te verbeteren. Door middel van de Geofence functie in het portaal van My GPS kunnen wij direct zien wanneer een auto, brommer of fiets bijna weer terug is op locatie en dan de bestelling alvast klaarzetten. Dit werkt allemaal veel efficiënter!”


Prostairs traprenovatie

“Wij wilden graag een beter inzicht hebben in het rijgedrag van onze werknemers. Het is lastig te bepalen wanneer werknemers aankomen bij een klant en wanneer ze weer weggaan. Om discussies met de klant te voorkomen over de gewerkte uren van onze werknemers hebben wij My GPS Tracker aangeschaft. My GPS Tracker zorgt ervoor dat wij regelmatig overzichtelijke rapportages ontvangen met alle gereden ritten van onze werknemers. Dit kunnen wij zo makkelijk verwerken in onze administratie.”

Machine Verhuur Barneveld

“Wij hebben veel verschillende machines in onze verhuurvloot en het is lastig om bij te houden welke machines verhuurd zijn en welke net terug komen uit verhuur. Dit maakt het moeilijk om een planning te maken voor onze chauffeurs die de machines na verhuur moeten ophalen. Daarnaast vinden wij de beveiliging van de machines ook erg belangrijk.

My GPS Tracker geeft ons een oplossing op deze moeilijkheden. Met de My GPS Tracker die gekoppeld is aan een online platform kunnen wij goede ondersteuning bieden bij het maken van planningen. Je kan ook eenvoudig een Geofence opzetten zodat er altijd een alarmering komt wanneer de machine buiten deze cirkel treedt. Dit is perfect voor de beveiliging van onze machines. Wij hebben ervaren dat dit systeem duidelijk en overzichtelijk is en dat het ons goed op de hoogte houdt van ongewenste gebeurtenissen doormiddel van handige meldingen. Een duidelijke aanrader dus!”


PostNL - Logistiek

“Wij gebruiken de oplossingen van My GPS Tracker om onze uitdagingen op het gebied van route optimalisatie op te lossen. Door middel van de My GPS Tracker zijn wij instaat om knelpunten in onze logistieke processen snel te herkennen.

Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen en onze processen zo optimaal kunnen inrichten. Door de samenwerking met My GPS Tracker zijn we instaat om aanzienlijke slagen te maken in onze efficiency”

Transportbedrijf Hoogland - Transport

“Punctualiteit en het nakomen van onze afspraken met onze klanten is van groot belang in ons type transport. Daarom is het voor ons belangrijk om altijd te weten waar onze vrachtwagens zich bevinden zodat we onze klanten goed kunnen informeren over aankomsttijden van onze chauffeurs.

Hiervoor maken wij gebruik van My GPS Tracker, een betrokken en persoonlijke partij bij ons uit de regio. Ook gebruiken wij de data die het systeem verzameld voor rapportages voor zowel intern gebruik als richting onze klanten voor volledige transparantie bijvoorbeeld over de wachttijden op een bouwplaats die, gezien ons type transport, regelmatig voorkomen te kunnen verklaren aan onze klanten.”


ABX-Zaagmij - Werkmaterieel

“ABX Zaagmij had de wens om beter inzicht te krijgen in de gebruiksuren van onze machines die gebruikt worden voor het zagen van asfalt en beton. Na een zoektocht zijn we bij My GPS Tracker uitgekomen vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding en hun technische oplossing. Het inzicht was benodigd om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn door te kunnen rapporteren op daadwerkelijk gebruik daarnaast geeft het ons de benodigde inzichten over opdrachten waarbij het werk uitloopt en kunnen we deze gegevens gebruiken voor een betere planning.”

SMEETS Service - Werkmaterieel

“Onze firma Smeetsservice verkoopt en biedt de service voor tractoren. Hierin bieden wij 24/7 service en ondersteuning aan onze afnemers. De My GPS Trackers hebben ons intern meer inzicht geboden wanneer het gaat om de service aan de tractoren, waardoor onze interne organisatie ontlast wordt. Zo kunnen wij storingen sneller oplossen en hebben we beter inzicht in gebruik van de tractoren door onze klant en kan onderhoud beter gepland worden. Daarnaast verkopen wij de producten en diensten van My GPS Tracker mee aan onze klanten zodat onze klanten hun tractoren gelijk kunnen beveiligen voor diefstal.”


Eemhof Watersport & Beachclub - Verhuur

“Wij maken al geruime tijd gebruik van de Nautical Solutions van My GPS Tracker. Hun oplossingen helpen ons om onze bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo zijn wij met de oplossing instaat om onze vaartuigen actief te beveiligen tegen diefstal, de veiligheid van onze klanten te waarborgen door live monitoring en kunnen we onze marge optimaliseren doordat we dankzij de inzichten van My GPS Tracker onze verhuurplanning veel nauwkeuriger kunnen inzetten. Wij zien My GPS Tracker echt als een verlengstuk van onze organisatie een waardevolle investering.”

VVV Texel - Events

“Jaarlijks komen vele duizenden toeristen naar het mooie Texel, om te genieten van de natuur maar ook om in het voorjaar een van de vele net geboren lammetjes te kunnen zien. Samen met My GPS Tracker hebben wij als VVV-Texel lammetjesradar ontwikkeld. Een website waarop bezoekers eenvoudig de locatie van 12 schaapskuddes op Texel kunnen vinden en volgen.

Dit heeft geresulteerd in veel meer bezoekers bij de schaapskuddes onder andere hierom zijn wij zeer blij met de samenwerking met My GPS Tracker maar ook de flexibiliteit draagt hierin bij. Zo zijn wij instaat om alleen tijdens het lammetjes seizoen de producten in te schakelen”


Enjoy Sailing Zeeland

‘’Bij Enjoy Sailing willen wij onze klanten een zo fijn mogelijke zeilervaring bieden. Wij willen natuurlijk dat de klanten en onze boten veilig terugkomen naar de haven. Daarom hebben wij de GPS tracker van My GPS Tracker aangeschaft. Met de tracking technologie kunnen wij de live locatie van de boten volgen tijdens de verhuur. Deze live locatie geeft ons de kans om efficiënter te plannen. Zo kunnen wij het bijvoorbeeld zien als de klant te ver weg is om nog op tijd terug te zijn in de haven.

De tracker helpt ons ook om de veiligheid van de klanten te waarborgen, zo kunnen wij het ook zien wanneer de huurder een gebied in vaart waar hij niet mag komen en hem tijdig waarschuwen. Een ander voordeel van hun GPS oplossing is dat wij het vaargedrag van de huurders kunnen monitoren, zo kunnen wij altijd zien of er goed met onze zeilboten om wordt gegaan. Wat ons erg aansprak bij My GPS Tracker is dat zij een flexibel zomer abonnement aanbieden waardoor wij in de winter geen doorlopende kosten hebben. Dit maakt het een mooie deal voor ons.’’

Koeienvoeren.nl

‘’Wij als Koeienvoeren staan zeven dagen per week klaar om vee te voeren. Dit doen wij met zelfrijdende voermengwagens. Het registreren van de werkuren per relatie is een tijdrovende klus. Daarom namen wij contact op met My GPS Tracker. Zij hebben naar het probleem en onze wensen geluisterd en op basis van deze wensen heeft My GPS Tracker een op maat gemaakt rapport gecreëerd. In dit rapport worden de werkuren per klant automatisch bijgehouden. Wij zijn zeer tevreden met de betrokkenheid van My GPS Tracker en erg blij met het resultaat.’’


Van Hees Infra Techniek

‘’Van Hees Infra Techniek is er voor alle infra en recreatietechniek werkzaamheden. We bieden de totaaloplossing op het gebied van Ondergrondse Infra en recreatietechniek. Bij het totaalplaatje hoort natuurlijk ook een zo snel mogelijke en goede afhandeling van de werkzaamheden. De tracker van My GPS Tracker helpt ons dit doel te realiseren. Zo gebruiken wij de live locatie van de voertuigen die onderweg zijn, dit is ideaal voor de planning van onze werknemers en het zorgt ervoor dat zij nog sneller op de gewenste locatie aankomen.

Wij gebruiken het gebruiksvriendelijke portaal van My GPS Tracker ook om tijd en geld te besparen bij de administratie. De software van My GPS Tracker maakt elke maand automatisch een rittenrapportage aan en verstuurd deze naar onze mail, dit bespaart ons veel handmatig werk. Al met al zijn wij tevreden over het systeem.’’

Noppert Beton

’Noppert Beton is gespecialiseerd in het leveren van topproducten voor de bestrating, prefab en betonmortel markt. Wij zijn in 2017 gestart met het gebruiken van My GPS Tracker om grip en inzicht te krijgen over het wagenpark en het optimaliseren van de werkzaamheden. Wat voor ons belangrijk was en is zijn de live locaties van de voertuigen, de start en stoptijden op aflever locaties en wanneer zijn de voertuigen terug op de centrale. Dat laatste punt hebben wij met behulp van geofences mogelijk gemaakt. Wij krijgen 10 á 15 minuten voordat een voertuig bijna terug is op zijn locatie een melding. Dit helpt ons om tijdig de nieuwe lading klaar te zetten en zo dus nog efficiënter te werken.’’


Muys Seafood

My GPS Tracker helpt Muijs Seafood al enkele jaren met zijn GPS oplossingen. Met behulp van onze oplossingen konden ze de afgelopen jaren de planning optimaliseren en het rijgedrag analyseren om zo meer grip te krijgen op wat er gebeurt als de chauffeurs onderweg zijn.

My GPS Tracker kreeg juli dit jaar de vraag van Muijs Seafood of wij ook temperatuur registratie konden realiseren met onze GPS oplossingen. Zodat ze de temperatuur in de koelruimtes van de vrachtwagens konden monitoren en registeren tijdens de ritten die chauffeurs maakte. Op basis van dit verzoek zijn we de aanslag gegaan en hadden we nog geen maand later een oplossing klaar die kon worden ingebouwd door onze inbouw specialist Benelux Inbouw Professionals.

Tijdens de pilot van 2 maanden waarin we een aantal zaken hebben geoptimaliseerd en een rapport opmaat hebben gemaakt voor Muijs Seafood. Staat er op dit moment een betrouwbare oplossing die Muijs Seafood weer een stap verder brengt in het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Om Muijs Seafood nu en naar de toekomst de beste oplossing te blijven bieden zullen wij constant in ontwikkeling blijven om de huidige oplossing te optimaliseren.

Koelewijn Bouw B.V.

”Koelewijn Bouw B.V. maakt al sinds 2017 gebruik van MY GPS Tracker voor het wagenpark. Wij zijn ooit begonnen met het inzetten van MY GPS Tracker om zo meer grip en inzicht te creëren over het wagenpark tijdens werktijden en daarbuiten. Zo kunnen we onder andere heel eenvoudig inzien hoelang een voertuig bij een opdracht is geweest. Dit gebruiken wij soms om aan te tonen dat we op de afgesproken tijden aanwezig zijn geweest en dus achteraf nooit discussies hierover hebben. Daarnaast helpt MY GPS Tracker ons met een automatisch rittenregistratie ‘conform de eisen van de belastingdienst.”


Den Engelse Bedrijfswagens

We hadden de wens om voor onze bedrijfswagenvloot op afstand de

kilometerstand en het brandstofniveau uit te lezen en digitaal te documenteren.

Efficiënt vanachter het bureau de formulieren met belangrijke info uitdraaien

die huurders direct kunnen ondertekenen zorgt voor heldere documentatie en

voorkomt misverstanden. Daarnaast is het voor ons zeer zinvol als alle

ritgegevens per bedrijf of bestuurder digitaal terug te vinden zijn mocht er

onverhoopt een formulier ontbreken. Het formulier is aan de hand van onze

wensen ontwikkeld door MY GPS Tracker. Dit heeft voor ons een enorme

tijdsbesparing opgeleverd. We hoeven niet meer naar ieder voertuig toe te lopen

om de actuele kilometerstand te achterhalen of te controleren of de wagen is

afgetankt. We zijn zeer tevreden over zowel de dienstverlening als de oplossing

zelf.

KAV Autoverhuur

Sindskort werken wij met de GPS-oplossing van Conneqtech naar volle tevredenheid. Nadatalle wensen aan tafel besproken waren is alles

volgens afspraak snel geleverd en het platform naar onze wens

ingericht. Grip op de verhuurvloot als belangrijkste peiler, een paar mooie

voorbeelden zijn hierin zijn: wanneerwordt een voertuig ingeleverd als ons

bedrijf gesloten is, maar ook geofence voor risico gebieden, op afstand voertuigen kunnen uitzetten bij wanbetaling dan wel verduistering en bewijslast bij veelvuldig te hard rijden dan wel doorrijden bij een aanrijding. Dit bedrijf is echt een aanrader met een meer dan prima prijs-kwaliteit verhouding


Domino's Pizza Den Haag

Tekst volgt nog....


30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten