Persoonsbeveiliging met My GPS Tracker

De veiligheid van je personeel is een belangrijk aspect om een fijne en veilige werkomgeving te creëren. We zien steeds vaker in het nieuws dat geweld op de werkvloer toeneemt, bedrijfsongevallen plaatsvinden of medewerkers onwel worden. In een dergelijke situatie is adequaat en snel handelen essentieel. Des te belangrijker dat je als werkgever je medewerkers actief ondersteund met hulpmiddelen, waarmee op elk ogenblik alarm kan worden geslagen. In geval van nood zal bijvoorbeeld een automatisch alarm moeten afgaan.

Welke oplossingen bieden wij voor persoonsbeveiliging?

My GPS Tracker biedt verschillende mobiele oplossingen die bestaan uit een hardware en een software deel. Onze hardware oplossingen voldoen aan de hoogste certificeringen en werken stand alone met een lange stand-by tijd. De hardware detecteert situaties (bijvoorbeeld een man down situatie) en is in staat om automatisch een spraakverbinding op te zetten met de hulpdiensten. Onze oplossingen bieden verschillende mogelijkheden om per specifieke klantsituatie invulling te geven aan de wensen en behoeften om een optimale veilige werkomgeving te faciliteren voor de werknemer.

We ondersteunen niet alleen in de levering van de hardware en software, maar ook in de koppeling van een externe alarmcentrale (PAC). Deze kan direct opvolging geven aan een noodsituatie van een van jouw medewerkers.

Wat biedt de persoonsbeveiliging oplossing

Onze persoonsbeveiliging oplossing biedt alles wat je nodig hebt omtrent veiligheid en inzicht te creëren: 

  • Live persoonslokalisering 
  • Automatige trigger in geval van nood 
  • 2 weg Voice connectie tussen noodnummer en slachtoffer 
  • Programmeerbare sneltoetsen  
  • No movement melding 
  • Aankomst & vertrek meldingen 
  • Man down functionaliteit 

Neem contact met ons op

Meer weten over onze oplossingen voor persoonsbeveiliging? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. Wij geven je graag meer informatie over wat wij jouw bedrijf kunnen bieden op het gebied van persoonsbeveiliging.