GPS oplossing voor Eco-Driving

Ieder bedrijf, zowel een zzp’er als MKB onderneming, wil zijn steentje bijdragen aan het klimaat. Bedrijven met meer dan 100 medewerkers zijn zelfs verplicht om CO2 te reduceren. Met onze uitgebreide tool Eco Drive is monitoring van het rijgedrag mogelijk, door middel van My GPS Tracker.

Het woord Eco staat niet alleen voor ecologisch, maar ook voor economisch. Het draait bij Eco Driving net zo goed om kostenbesparing, oftewel lagere voertuigkosten. Denk hierbij aan lagere brandstofkosten, reparatie, onderhoud, banden, minder slijtage en hogere restwaardes van het voertuig.

Inzicht in CO2 en ritregistratie

Naast Eco Driving kan je ook meteen de ritregistratie koppelen in My GPS Tracker. Door de ingebouwde GPS-tracker en het uitgebreide portal kan je gebruik maken van beide oplossingen. Hiermee kan je automatisch de data van de Eco Drive samen met de ritregistratie in één of gescheiden rapport genereren.

Eco Drive geeft meerwaarde aan jouw GPS-systeem door de additionele informatie beschikbaar te stellen die managers meer inzicht geven. Eco Drive registreert de gereden kilometers in combinatie met de gemiddelde uitstoot van het betreffende voertuig en de bijbehorende werkelijke CO2-uitstoot om tot een gedegen rijstijlanalyse te komen.

Een greep uit onze oplossingen

  • CO2-uitstoot meeting

Door de gemiddelde C02 per afgelegde km in te voeren bij de desbetreffende waarde van het voertuig is in één opslag te zien hoeveel CO2 er wordt uitgestoten in het bedrijf en per medewerker. Op deze manier kan je als werkgever het verminderen van de CO2-uitstoot stimuleren.

  • Rit- & kilometerregistratie

Via het portal stel je eenvoudig rapportages in en ontvang je door de Belastingdienst vereiste gegevens als datum, ritnummer, kilometerstand, vertrek en aankomst adressen en het aantal kilometers. Precies wat de Belastingdienst van jouw organisatie verwacht. Zo is zowel de werkgever als werknemers af van de administratieve rompslomp. My GPS Tracker registreert automatisch alle ritten en kilometers. Hiermee kunnen eventuele boetes vanuit de Belastingdienst worden voorkomen.

  • Live locatie

Met de live locatie optie is het zeer eenvoudig om de medewerkers die onderweg zijn te mobiliseren. Denk bijvoorbeeld bij een calamiteit waarbij er zo snel mogelijk iemand ter plekke aanwezig moet zijn. Ook kan je aan klanten doorgeven hoe laat de monteur, koerier of bezorger voor de deur staat.

  • API-koppeling met je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling biedt My GPS Tracker de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. Deze API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten