My GPS Premium Portaal

Hieronder vind je een aantal video’s waarin we uitleggen hoe je de functionaliteiten in de premium software kunt gebruiken. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van deze instructies? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, we helpen je graag verder!

Account aanmaken

In de video leggen we uit hoe je een account kunt aanmaken voor het premium platform van My GPS Tracker.

Automatische rapportages instellen

In het premium portaal kun je gemakkelijk automatische rapportages maken en stel direct in op welke moment je een rapportage wil ontvangen.

Extra gebruiker toevoegen

In jouw premium account kun je meerdere gebruikers toevoegen. In deze video leggen we je uit hoe je dit doet.

Extra GPS Tracker toevoegen

In jouw premium account kun je meerdere GPS trackers toevoegen. In deze video leggen we uit hoe je dit doet.

Geofence in een groep plaatsen

Wil je dat de meldingen goed ingesteld staan voor verschillende geofence instellingen? Dan is het noodzakelijk om ze in de juiste groep te plaatsen. In deze video leggen we je uit hoe je een geofence in de juiste groep plaatst.

Groepen maken en filteren

Als je meerdere trackers hebt, dan is het mogelijk om verschillende groepen aan te maken. Hierdoor kun je snel filteren en heb je de juiste gegevens en rapportages. We vertellen hier hoe je die groepen kunt aanmaken en filteren.

Notificatie instellen voor geofence

Als je dan de groepen en geofence hebt ingesteld is de volgende stap om de notificaties/meldingen goed in te stellen. Hiervoor hebben we ook een mooie tutorial gemaakt.

Rapportages maken en versturen

Je kunt de rapportages naar eigen wensen inrichten. In deze video leggen we uit hoe je een rapportage maakt en vervolgens ook verstuurt voor een rittenregistratie.

Ritregistratie opvragen en analyseren

Wil je een uitgebreide rittenregistratie analyseren? De juiste informatie haal je gemakkelijk uit het webportaal. In deze video laten we zien hoe je de rittenregistratie ophaalt en hoe je dit het beste kunt analyseren.

De volgende bedrijven werken met My GPS Tracker