Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Beveiliging My GPS Tracker

Bij My GPS Tracker is de beveiliging van de data van onze klanten een belangrijke pijler. Daarom hebben wij een private infrastructuur ontwikkeld waar exclusief onze klanten gebruik van maken. Hierdoor wordt de data, versleuteld via nauwgezette beveiligingnormen van GPS tracker naar het online portaal van de klant verstuurd. Hiermee blijft waardevolle klantendata, die doorgaans door diverse partijen via algemene data-verbindingen wordt verstuurd, door ons zorgvuldig gewaarborgd.

Data-opslag uitsluitend in Nederland
Zo versturen wij data alleen via onze private APN, te vergelijken met een eigen ‘My GPS Tracker’ tunnel, langs onze providers naar het online portaal van onze klanten. Zo wordt de klantdata altijd beveiligd verstuurd, waarbij het niet wereldwijd, maar enkel en alleen wordt opgeslagen in de My GPS Tracker dataserver in Nederland te Amsterdam. Daarbij wordt de data veilig gesteld door een security team die 24/7 de data-beveiliging bewaakt. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van een betrouwbare en beveiligde opslag van hun data.

Vindt u de beveiliging van uw data ook belangrijk?

Kies dan voor de GPS oplossingen van My GPS Tracker. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij vertellen u graag meer over hoe u onze GPS oplossingen binnen uw organisatie implementeert.