Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Notificaties en Alarmeringen

Ontvang notificaties en alarmeringen bij belangrijke events via mail, SMS of pushbericht. Dit zijn gebeurtenissen waar u automatisch van op de hoogte gehouden wil worden; of het nou gaat om een verplaatsing van een object of voertuig, bewegingen buiten bepaalde tijden, het verlaten van een belangrijke plek of het bereiken van een bepaald aantal kilometers of motoruren. De mogelijkheden zijn legio.

Bij het triggeren van een gebeurtenis wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Zo kunt u tijdig inspelen op bepaalde gebeurtenissen, gebruik, misbruik of zelfs diefstal.

Veiligheid werknemers of huurders
Ontvang daarnaast alarmeringen in het geval van calamiteiten van uw werknemers of huurders. Middels een Panic/SOS button kunnen chauffeurs en bestuurders van uw voertuigen een noodmelding versturen die u via pushbericht, SMS of e-mail ontvangt. Deze meldingen zijn niet geautomatiseerd maar worden verstuurd wanneer de panic button wordt ingedrukt. Na deze, eenzijdige, melding kunt u anticiperen op de melding, door bijvoorbeeld contact op te nemen met uw werknemer of huurder.

  • In het geval van een onveilige situatie.
  • In het geval van nood.

Dit hoeft natuurlijk niet altijd een negatieve lading te hebben. De knop kan ook ingedrukt worden wanneer een werknemer of huurder een signaal wil afgeven:

  • Aankomst plek van bestemming.
  • In afwachting van nieuwe instructies.

Notificaties en alarmeringen inzetten binnen uw bedrijf?

Vraag dan een offerte aan. Wij vertellen u graag hoe notificaties en alarmeringen uw organisatie verder helpen.