Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Campers & caravans

Als verhuurder loopt u dagelijks bedrijfsrisico. Schade, fraude en diefstal zijn veel voorkomende zaken. De kans om dit te bewijzen is helaas vaak verwaarloosbaar. My GPS Tracker heeft speciaal voor de recreatiebranche een slimme oplossing die u helpt bewijslast op te bouwen, diefstal te voorkomen en tijdig in te grijpen. Zo houdt u de grootste risico’s onder controle en zet uw verhuur efficiënter in.

Dankzij live lokalisering, route-geschiedenis, en zone-beveiliging heeft u meer grip op uw verhuur. Stel rapportages in en ontvang automatisch complete overzichten van data, locaties, stops of urenregistratie. Volg en traceer uw complete verhuur, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van bedrijfsrisico’s. Zo kunt u bijvoorbeeld notificaties instellen die u alarmeren bij het verlaten van bepaalde regio’s of landsgrenzen.

campers (2)

Oplossingen

 • Altijd inzicht in gebruik met live locatie en geschiedenis
  Dankzij live lokalisering heeft u inzicht in de live en historische status van uw eigendommen waaronder, locatie, snelheid, gebruiksuren en rijgedrag.Hierdoor kunt u bepaald gebruiksgedrag bewijzen en is het altijd inzichtelijk waar, wanneer en hoe uw camper, caravan of andere eigendommen zijn gebruikt.
 • Automatische meldingen bij diefstal en calamiteiten
  Ontvang de voor uw bedrijf belangrijke, geautomatiseerde alarmeringen via SMS, e-mail of pushbericht. Zo kunt u bij diefstal of misbruik tijdig ingrijpen. Bijvoorbeeld wanneer uw eigendom uw terrein verlaat of binnentreedt, afwijkt van een route, een bepaalde regio verlaat of een provincie of snelheden overschrijdt.
 • Op afstand uitschakelen bij diefstal of extreem gebruik
  Via uw online omgeving kunt u uw campers uitschakelen. Na uitschakeling is de camper op geen enkele manier meer te starten. Bijvoorbeeld wanneer een camper, caravan of ander eigendom niet op tijd wordt teruggebracht, een bepaalde regio verlaat, extreem gebruikt of zelfs gestolen wordt.
 • Afname schades, overtredingen en diefstal
  Door proactieve communicatie kunt u uw klanten inlichten over het inzicht dat u heeft in uw verhuur. Hierdoor zijn u klanten zich bewust van hun handelen waardoor er netter met uw caravans, campers en andere eigendommen omgegaan zal worden. Zo verkleint u de kans op schades, misbruik en andere overtredingen aanzienlijk.

Ervaringen van klanten

“Bij het verhuren van campers is het van belang dat de campers ongeschonden terugkomen. Daarom willen wij graag inzicht hebben in het rijgedrag van de huurders en een beveiligingssysteem voor diefstal. Om deze reden maken wij gebruik van de oplossingen van My GPS tracker.

Inmiddels zijn we vanuit onze verzekeraar verplicht deze GPS trackers in te bouwen om zo uit te peilen waar de camper zich bevindt als het om verduistering gaat. Wij zijn zeer tevreden met het systeem, het is eenvoudig in gebruik en je houdt een goed overzichtelijk beeld van de verhuurvloot.”

-Averesch Campers

Vraag vandaag nog een offerte aan!

17 april 2020