Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Dienstverlening (bouw, installatie en consultancy)

My GPS Tracker geeft u altijd en overal realtime inzichten in uw voertuigen en medewerkers.  Blijf altijd op de hoogte of uw voertuigen en medewerkers zijn waar zij behoren te zijn. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en ontvang meldingen bij diefstal, (snelheids)overtredingen of het verlaten van beveiligde zones als bouwplaatsen en werven.

Via het My GPS Tracker webportaal volgt u de posities van al uw eenheden en bekijkt u de (rit)geschiedenis. Creeër beveiligde zones en ontvang alerts wanneer uw voertuigen, werknemers deze zones verlaten of weer binnentreden. Stuur uw werknemers real-time aan om bijvoorbeeld een file vermijden of een snellere route nemen. Zo optimaliseert u uw bedrijfsprocessen met efficiënt werken en kostenbesparing als resultaat!

Oplossingen

 • Rijstijl-analyse
  Dankzij verschillende analyse-mogelijkheden in het platform kan de rijstijl van bestuurders in kaart worden gebracht. Op deze manier kunnen medewerkers geïnformeerd en geinstrueerd worden over rijstijl en rijgedrag.
 • Onderhoud
  Door inzicht in afgelegde kilometers of gebruiksuren kan het onderhoud beter worden afgestemd op het gebruik. Hierdoor bent u in staat het onderhoud aan een object efficiënter in te zetten. Dit voorkomt dat objecten te laat of te vroeg onderhoud ontvangen.
 • Daadwerkelijke gebruiksuren
  Het webportaal legt momenten- en tijden van gebruik vast. Door dit te combineren met locatiegegevens kunnen daadwerkelijke inzeturen van materieel of medewerkers op een locatie inzichtelijk worden gemaakt. Dit brengt meer transparantie naar zowel de interne organisatie als ook naar opdrachtgevers.
 • Ritten- en kilometerregistratie
  Via het portaal stelt u eenvoudig rapportages in en ontvangt u de door de Belastingdienst vereiste gegevens als datum rit, kilometerstanden, vertrek- en aankomstadressen en het aantal kilometers; precies wat de Belastingdienst van uw organisatie verwacht. Zo hoeven u of uw werknemers niet meer met briefjes te werken; My GPS Tracker registreert automatisch ritten en kilometers. Hiermee kunnen eventuele boetes vanuit de belastingdienst worden voorkomen.
 • Live lokaliseren
  Op basis van actieve locatiegegevens van uw objecten en de mogelijkheden tot live volgen kan het object in geval van diefstal snel gelokaliseerd én weer teruggevorderd worden. Ook kan er doormiddel van notificaties een alarmering worden ingesteld wanneer er gebruik plaatsvindt binnen of buiten bepaalde tijdstippen of wanneer een object een ingestelde, beveiligde zone verlaat.

Onze klanten

“Onze firma Smeetsservice verkoopt en biedt de service voor tractoren. Hierin bieden wij 24/7 service en ondersteuning aan onze afnemers. De My GPS Trackers hebben ons intern meer inzicht geboden wanneer het gaat om de service aan de tractoren, waardoor onze interne organisatie ontlast wordt. Zo kunnen wij storingen sneller oplossen en hebben we beter inzicht in gebruik van de tractoren door onze klant en kan onderhoud beter gepland worden. Daarnaast verkopen wij de producten en diensten van My GPS Tracker mee aan onze klanten zodat onze klanten hun tractoren gelijk kunnen beveiligen voor diefstal.” 
– SMEETS Service

Vraag vandaag nog een offerte aan!

11 juni 2019