Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Dienstverlening (bouw, installatie en consultancy)

My GPS Tracker geeft u altijd en overal realtime inzichten in uw voertuigen en medewerkers.  Blijf altijd op de hoogte of uw voertuigen en medewerkers zijn waar zij behoren te zijn. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en ontvang meldingen bij diefstal, (snelheids)overtredingen of het verlaten van beveiligde zones als bouwplaatsen en werven.

Via het My GPS Tracker webportaal volgt u de posities van al uw eenheden en bekijkt u de (rit)geschiedenis. Creeër beveiligde zones en ontvang alerts wanneer uw voertuigen, werknemers deze zones verlaten of weer binnentreden. Stuur uw werknemers real-time aan om bijvoorbeeld een file vermijden of een snellere route nemen. Zo optimaliseert u uw bedrijfsprocessen met efficiënt werken en kostenbesparing als resultaat!

Oplossingen

 • Rijstijl-analyse
  Dankzij verschillende analyse-mogelijkheden in het platform kan de rijstijl van bestuurders in kaart worden gebracht. Op deze manier kunnen medewerkers geïnformeerd en geïnstrueerd worden over rijstijl en rijgedrag.
 • Onderhoud beter afstemmen
  Door inzicht in afgelegde kilometers of gebruiksuren kan het onderhoud beter worden afgestemd op het gebruik. Hierdoor bent u in staat het onderhoud aan een object efficiënter in te zetten. Dit voorkomt dat objecten te laat of te vroeg onderhoud ontvangen.
 • Daadwerkelijke gebruiksuren inzichtelijk
  Het webportaal legt momenten- en tijden van gebruik vast. Door dit te combineren met locatie gegevens kunnen daadwerkelijke inzeturen van materieel of medewerkers op een locatie inzichtelijk worden gemaakt. Dit brengt meer transparantie naar zowel de interne organisatie als ook naar opdrachtgevers.
 • Ritten- en kilometerregistratie
  Via het portaal stelt u eenvoudig rapportages in en ontvangt u de door de Belastingdienst vereiste gegevens als datum rit, kilometerstanden, vertrek- en aankomstadressen en het aantal kilometers; precies wat de Belastingdienst van uw organisatie verwacht. Zo hoeven u of uw werknemers niet meer met briefjes te werken; My GPS Tracker registreert automatisch ritten en kilometers. Hiermee kunnen eventuele boetes vanuit de belastingdienst worden voorkomen.
 • Live locatie lokaliseren
  Op basis van actieve locatie gegevens van uw objecten en de mogelijkheden tot live volgen kan het object in geval van diefstal snel gelokaliseerd én weer teruggevorderd worden. Ook kan er doormiddel van notificaties een alarmering worden ingesteld wanneer er gebruik plaatsvindt binnen of buiten bepaalde tijdstippen of wanneer een object een ingestelde, beveiligde zone verlaat.

Ervaringen van klanten

“Wij hebben veel verschillende machines in onze verhuurvloot en het is lastig om bij te houden welke machines verhuurd zijn en welke net terug komen uit verhuur. Dit maakt het moeilijk om een planning te maken voor onze chauffeurs die de machines na verhuur moeten ophalen. Daarnaast vinden wij de beveiliging van de machines ook erg belangrijk.

My GPS Tracker geeft ons een oplossing op deze moeilijkheden. Met de My GPS Tracker die gekoppeld is aan een online platform kunnen wij goede ondersteuning bieden bij het maken van planningen. Je kan ook eenvoudig een Geofence opzetten zodat er altijd een alarmering komt wanneer de machine buiten deze cirkel treedt. Dit is perfect voor de beveiliging van onze machines. Wij hebben ervaren dat dit systeem duidelijk en overzichtelijk is en dat het ons goed op de hoogte houdt van ongewenste gebeurtenissen doormiddel van handige meldingen. Een duidelijke aanrader dus!”

-Machine verhuur Barneveld

‘’Van Hees Infra Techniek is er voor alle infra en recreatietechniek werkzaamheden. We bieden de totaaloplossing op het gebied van Ondergrondse Infra en recreatietechniek. Bij het totaalplaatje hoort natuurlijk ook een zo snel mogelijke en goede afhandeling van de werkzaamheden. De tracker van My GPS Tracker helpt ons dit doel te realiseren. Zo gebruiken wij de live locatie van de voertuigen die onderweg zijn, dit is ideaal voor de planning van onze werknemers en het zorgt ervoor dat zij nog sneller op de gewenste locatie aankomen.

Wij gebruiken het gebruiksvriendelijke portaal van My GPS Tracker ook om tijd en geld te besparen bij de administratie. De software van My GPS Tracker maakt elke maand automatisch een rittenrapportage aan en verstuurd deze naar onze mail, dit bespaart ons veel handmatig werk. Al met al zijn wij tevreden over het systeem.’’

-Van Hees Infra Techniek

Vraag vandaag nog een offerte aan!

11 juni 2019