Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Eventmanagement

Als eventmanager heeft u veel verantwoordelijkheden; van het aansturen van werknemers en beveiligers tot het inzetten van werkmaterieel en waarborgen van veiligheid voor bezoekers. Op evenementen als beurzen, congressen, conferenties en festivals kunnen de oplossingen van My GPS Tracker hierbij de juiste ondersteuning bieden.

De oplossingen van My GPS Tracker worden veelvuldig gebruikt door diverse eventmanagement organisaties. Reden hier voor zijn dat My GPS Tracker actief meedenkt met de organisatie van het event zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een korte periode (alleen tijdens duur van het event) gebruik te maken van onze oplossingen in plaats van een lange periode.

Oplossingen

  • Bezoekers informeren over live posities
    Onze oplossingen wordt ingezet worden om bezoekers van een evenement te informeren over de live locatie van deelnemende teams of bands aan een evenement. Via onze open API houdt u uw bezoekers live op de hoogte via uw website, live screens op locatie e.d.

 

  • Inzicht in gebruiksuren- en tijden
    Dankzij de verzamlede data is het inzichtelijk hoe lang materiaal wordt gebruikt of hoe lang medewerkers actief zijn. Hierdoor kunt u de inzet optimaliseren van mens en materieel. Zo dragen tijdige rustmomenten of wisseling van medewerkers aan de veiligheid van uw evenementen.
  • Inzicht in alle live locaties
    Via de MY GPS Tracker webportaal heeft u altijd inzicht in de locatie van materieel, voertuigen, eventmedewerkers, EHBO, security etc. Door deze groepen uit te rusten met onze oplossingen zijn de posities van de verschillende groepen direct in te zien. Zo kan er optimaal gepland worden om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen, bijvoorbeeld in het geval van crowdmanagement.

Ervaringen van klanten

“Jaarlijks komen vele duizenden toeristen naar het mooie Texel, om te genieten van de natuur maar ook om in het voorjaar een van de vele net geboren lammetjes te kunnen zien. Samen met My GPS Tracker hebben wij als VVV-Texel lammetjesradar ontwikkeld. Een website waarop bezoekers eenvoudig de locatie van 12 schaapskuddes op Texel kunnen vinden en volgen.

Dit heeft geresulteerd in veel meer bezoekers bij de schaapskuddes onder andere hierom zijn wij zeer blij met de samenwerking met My GPS Tracker maar ook de flexibiliteit draagt hierin bij. Zo zijn wij instaat om alleen tijdens het lammetjes seizoen de producten in te schakelen”

– VVV-Texel

“Door de inzet van de My GPS Trackers hebben wij als organisatie de 540 kilometer lange RopaRun goed kunnen volgen. Door de begeleiders van de lopers uit te rusten met de My GPS Tracker oplossing was de live locatie van de loper inzichtelijk waardoor, zeker in de nachtelijke uren, optimaal inzicht was en hiermee een belangrijke bijdrage werd geleverd aan de veiligheid van de teams”

– Team 317 RopaRun

Vraag een offerte aan!

1 juni 2019