Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Infra & Civiel

In grondwerk, wegen- en waterbouw of infratechniek heeft uw organisatie grote stedelijke, provinciale of zelfs landelijke verantwoordelijkheden. De oplossingen van My GPS Tracker bieden hierin een uitstekende ondersteunende factor.

My GPS Tracker geeft u altijd en overal realtime inzichten in uw voertuigen, bedrijfseigendommen of medewerkers. Zo optimaliseert u uw bedrijfsprocessen en de inzet van werknemers en materieel.

De draaiuren van uw hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel maken wij inzichtelijk in ons beveiligde webportaal, in uw persoonlijke omgeving. Hier genereert u draaiurenrapportages met de essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie en totale looptijd. Zo bent u in staat om uw werkmaterieel en werknemers nog efficiënter in te zetten.

bouw- en dienstverlening

Oplossingen

 • Inzicht in oneigenlijk/buiten contractueel gebruik
  My GPS Tracker signaleert het gebruik van materieel buiten de afgesproken/contractuele tijden. Zo is het inzichtelijk of er sprake is van oneigenlijk gebruik van het materiaal zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Ook helpt dit in de beveiliging van het materieel.
 • Altijd de locatie van medewerkers en materieel inzichtelijk
  Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel meldingen in en wordt volledig op de hoogte gehouden van o.a. beweging, diefstal en ontvang alerts wanneer werkmaterieel, werknemers een werf of bouwplaats verlaten of weer binnentreden. Zo weet u altijd of uw eigendommen en werknemers zijn waar zij behoren te zijn. Daarnaast helpt het inzicht in locatie om materieel op te sporen in geval van vermissing of diefstal.
 • Maak kosten inzichtelijk
  Door optimale inzicht over de gebruiksduur en locatie van uw materieel kan deze informatie gekoppeld worden aan een specifiek project. Hierdoor kunt u de werkelijke kosten eenvoudig doorberekenen aan de opdrachtgever.
 • Stilstand in kaart brengen
  Door verschillende rapportage-mogelijkheden worden het aantal uren én de momenten van stilstand in kaart gebracht. Hierdoor kunt u efficiënter plannen en rekening houden met deze stilstand duur.
 • Inzicht in gebruiksmomenten en -tijden
  Door de inzet van My GPS Tracker in het materieel wordt inzichtelijk gemaakt op welke momenten en tijden het materieel is gebruikt. Dit draagt bij in transparantie richting opdrachtgevers en geeft inzicht in de inzet van het materieel bij een project.

Ervaringen van klanten

“ABX Zaagmij had de wens om beter inzicht te krijgen in de gebruiksuren van onze machines die gebruikt worden voor het zagen van asfalt en beton. Na een zoektocht zijn we bij My GPS Tracker uitgekomen vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding en hun technische oplossing. Het inzicht was benodigd om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn door te kunnen rapporteren op daadwerkelijk gebruik daarnaast geeft het ons de benodigde inzichten over opdrachten waarbij het werk uitloopt en kunnen we deze gegevens gebruiken voor een betere planning.”

– ABX Zaagmij

‘’Van Hees Infra Techniek is er voor alle infra en recreatietechniek werkzaamheden. We bieden de totaaloplossing op het gebied van Ondergrondse Infra en recreatietechniek. Bij het totaalplaatje hoort natuurlijk ook een zo snel mogelijke en goede afhandeling van de werkzaamheden. De tracker van My GPS Tracker helpt ons dit doel te realiseren. Zo gebruiken wij de live locatie van de voertuigen die onderweg zijn, dit is ideaal voor de planning van onze werknemers en het zorgt ervoor dat zij nog sneller op de gewenste locatie aankomen.

Wij gebruiken het gebruiksvriendelijke portaal van My GPS Tracker ook om tijd en geld te besparen bij de administratie. De software van My GPS Tracker maakt elke maand automatisch een rittenrapportage aan en verstuurd deze naar onze mail, dit bespaart ons veel handmatig werk. Al met al zijn wij tevreden over het systeem.’’

-Van Hees Infra Techniek

Vraag nu een offerte aan!

12 juni 2019