Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Werkmaterieel verhuur

De My GPS Tracker oplossing om werkmaterieel te beheren geeft uw organisatie een automatisch inzicht in uw werkmaterieel. Zo worden draai/gebruiksuren geregistreerd, heeft u inzicht in de actuele locatie (diefstal) en ontvangt u alerts wanneer werkmaterieel een bouw- of werkplaats verlaat of weer binnentreedt.

Meer efficiënte, minder discussie
Door de My GPS Tracker oplossing worden de kosten per draaiuur inzichtelijk en heeft u altijd zwart-op-wit of de huurder, klant of uw werknemer zich aan de afspraken of het contract houden. Zo bent u in staat om uw werkmaterieel efficiënter in te zetten en hierdoor uw omzet en marge te verhogen.
Blijf altijd op de hoogte van waar uw machines zijn en hoelang en wanneer zij opereren.

Genereer essentiële data van hoogwerker tot trailer
De draaiuren van uw hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel maken wij inzichtelijk in ons beveiligde webportaal, in uw persoonlijke omgeving. Hier genereert u draaiurenrapportages met de essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie en totale looptijd.

Oplossingen

 • Locatie materieel altijd inzichtelijk
  Door live locatie inzicht is eenvoudig en direct zichtbaar waar het materieel zich bevindt. Bijvoorbeeld op welk project, werf of bouwplaats. Daarnaast helpt de live locatie om uw materieel op te sporen in geval van vermissing of diefstal.
 • Gebruiksmomenten en -tijden
  Door de inzet van My GPS Tracker in uw materieel wordt inzichtelijk op welke momenten en tijden het materieel is gebruikt. Dit draagt bij in transparantie richting uw opdrachtgevers of klanten en geeft inzicht in de inzet van het materieel bij een project.
 • Oneigenlijk gebruik
  Signaleer gebruik dat buiten de contractuele afspraken is, bijvoorbeeld buiten de afgesproken tijden. Zo is het inzichtelijk of er sprake is van gebruik van het materieel zonder dat hier toestemming voor is gegeven. Ook helpt dit inzicht in de beveiliging van uw materieel.
 • Gemaakte kosten inzichtelijk
  Door optimale inzicht over de gebruiksduur en locatie van uw materieel kan deze informatie gekoppeld worden aan een specifiek project. Hierdoor kunt u de werkelijke kosten eenvoudig doorberekenen aan de opdrachtgever.

Ervaringen van klanten

“Wij hebben veel verschillende machines in onze verhuurvloot en het is lastig om bij te houden welke machines verhuurd zijn en welke net terug komen uit verhuur. Dit maakt het moeilijk om een planning te maken voor onze chauffeurs die de machines na verhuur moeten ophalen. Daarnaast vinden wij de beveiliging van de machines ook erg belangrijk.

My GPS Tracker geeft ons een oplossing op deze moeilijkheden. Met de My GPS Tracker die gekoppeld is aan een online platform kunnen wij goede ondersteuning bieden bij het maken van planningen. Je kan ook eenvoudig een Geofence opzetten zodat er altijd een alarmering komt wanneer de machine buiten deze cirkel treedt. Dit is perfect voor de beveiliging van onze machines. Wij hebben ervaren dat dit systeem duidelijk en overzichtelijk is en dat het ons goed op de hoogte houdt van ongewenste gebeurtenissen doormiddel van handige meldingen. Een duidelijke aanrader dus!”

-MVB Barneveld

“Onze firma Smeets service verkoopt en biedt de service voor tractoren. Hierin bieden wij 24/7 service en ondersteuning aan onze afnemers. De My GPS Trackers hebben ons intern meer inzicht geboden wanneer het gaat om de service aan de tractoren, waardoor onze interne organisatie ontlast wordt. Zo kunnen wij storingen sneller oplossen en hebben we beter inzicht in gebruik van de tractoren door onze klant en kan onderhoud beter gepland worden. Daarnaast verkopen wij de producten en diensten van My GPS Tracker mee aan onze klanten zodat onze klanten hun tractoren gelijk kunnen beveiligen voor diefstal.”

– Smeetsservice

Vraag vandaag nog een offerte aan!

11 juni 2019