Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Werkmaterieelverhuur

De My GPS Tracker oplossing om werkmaterieel te beheren geeft uw organisatie een automatisch inzicht in uw werkmaterieel. Zo worden draai/gebruiksuren geregistreerd, heeft u inzicht in de actuele locatie (diefstal) en ontvangt u alerts wanneer werkmaterieel een bouw- of werkplaats verlaat of weer binnentreedt.

Meer efficiënte, minder discussie
Door de My GPS Tracker oplossing worden de kosten per draaiuur inzichtelijk en heeft u altijd zwart-op-wit of de huurder, klant of uw werknemer zich aan de afspraken of het contract houden. Zo bent u in staat om uw werkmaterieel efficiënter in te zetten en hierdoor uw omzet en marge te verhogen.
Blijf altijd op de hoogte van waar uw machines zijn en hoelang en wanneer zij opereren.

Genereer essentiële data van hoogwerker tot trailer
De draaiuren van uw hoogwerkers, kranen, machines, trailers, zware gereedschappen en ander werkmaterieel maken wij inzichtelijk in ons beveiligde webportaal, in uw persoonlijke omgeving. Hier genereert u draaiurenrapportages met de essentiële data als datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie en totale looptijd.

Oplossingen

 • Locatie materieel altijd inzichtelijk
  Door live locatie inzicht is eenvoudig en direct zichtbaar waar het materieel zich bevindt. Bijvoorbeeld op welk project, werf of bouwplaats. Daarnaast helpt de live locatie om uw materieel op te sporen in geval van vermissing of diefstal.
 • Gebruiksmomenten en -tijden
  Door de inzet van My GPS Tracker in uw materieel wordt inzichtelijk op welke momenten en tijden het materieel is gebruikt. Dit draagt bij in transparantie richting uw opdrachtgevers of klanten en geeft inzicht in de inzet van het materieel bij een project.
 • Oneigenlijk gebruik
  Signaleer gebruik dat buiten de contractuele afspraken is, bijvoorbeeld buiten de afgesproken tijden. Zo is het inzichtelijk of er sprake is van gebruik van het materieel zonder dat hier toestemming voor is gegeven. Ook helpt dit inzicht in de beveiliging van uw materieel.
 • Gemaakte kosten inzichtelijk
  Door optimale inzicht over de gebruiksduur en locatie van uw materieel kan deze informatie gekoppeld worden aan een specifiek project. Hierdoor kunt u de werkelijke kosten eenvoudig doorberekenen aan de opdrachtgever.

Onze klanten

“ABX Zaagmij had de wens om beter inzicht te krijgen in de gebruiksuren van onze machines die gebruikt worden voor het zagen van asfalt en beton. Na een zoektocht zijn we bij My GPS Tracker uitgekomen vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding en hun technische oplossing. Het inzicht was benodigd om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn door te kunnen rapporteren op daadwerkelijk gebruik daarnaast geeft het ons de benodigde inzichten over opdrachten waarbij het werk uitloopt en kunnen we deze gegevens gebruiken voor een betere planning.”
– ABX Zaagmij

Vraag vandaag nog een offerte aan!

11 juni 2019