Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Nautical verhuur

Als verhuurder loopt u dagelijks bedrijfsrisico. Schade, fraude en diefstal zijn veel voorkomende zaken. De kans om dit te bewijzen is helaas vaak verwaarloosbaar. My GPS Tracker heeft speciaal voor de verhuurbranche een slimme oplossing die u helpt bewijslast op te bouwen, diefstal te voorkomen en tijdig in te grijpen. Houdt de grootste risico’s onder controle en zet uw verhuur efficiënter in.

Dankzij live lokalisering, route-geschiedenis, en zone-beveiliging heeft u meer grip op uw verhuur. Stel rapportages in en ontvang automatisch complete overzichten van data, locaties, stops of urenregistratie. Volg en traceer uw complete verhuur, bekijk live locaties, snelheden en vaarroutes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van bedrijfsrisico’s. Zo kunt u bijvoorbeeld notificaties instellen die u alarmeren bij verboden vaarwateren of -routes.

nautical solutions verhuur

Oplossingen

 • Onderhoudsplanning
  Dankzij inzicht in afgelegde afstanden of gebruiksuren kan het onderhoud beter worden afgestemd op het gebruik. Zo voorkomt u dat boten te laat of te vroeg onderhoud ontvangen.
 • Afname van schades en overtredingen
  Door proactieve communicatie kunt u uw klanten inlichten over het inzicht dat u heeft in uw verhuur. Hierdoor zijn u klanten zich bewust van hun handelen waardoor er netter met uw boten omgegaan zal worden. Zo verkleint u de kans op schades, ruw vaargedrag of andere overtredingen aanzienlijk.
 • Verhoog het verhuurpercentage
  Door beter inzicht in de inzet van de verhuurde boten wordt de beschikbaarheid verbeterd en kan actiever worden verhuurd.
 • Afname wanbetaling en diefstal
  Op basis van de actieve locatie gegevens en de mogelijkheden tot live volgen kan uw vaartuig bij diefstal snel gelokaliseerd en teruggevorderd worden. Ook kunt u notificaties instellen waardoor u gealarmeerd wordt wanneer er gebruik plaatsvindt binnen of buiten bepaalde tijdstippen of wanneer een vaartuig een ingestelde zone (vaargebied) verlaat of binnentreedt. In geval van wanbetaling kan een vaartuig op afstand worden uitgeschakeld waardoor het onbruikbaar wordt voor de huurder.  Zo verplicht u de huurder tot betaling over te gaan.

Ervaringen van klanten

“Wij maken al geruime tijd gebruik van de Nautical Solutions van My GPS Tracker. Hun oplossingen helpen ons om onze bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo zijn wij met de oplossing instaat om onze vaartuigen actief te beveiligen tegen diefstal, de veiligheid van onze klanten te waarborgen door live monitoring en kunnen we onze marge optimaliseren doordat we dankzij de inzichten van My GPS Tracker onze verhuurplanning veel nauwkeuriger kunnen inzetten. Wij zien My GPS Tracker echt als een verlengstuk van onze organisatie een waardevolle investering.”

Eemhof watersport & beachclub

“Om de inzet van de verhuur van onze sloepen beter inzichtelijk te krijgen zijn wij uitgekomen bij My GPS Tracker. Hun Nautical Solutions sluiten perfect aan bij de wensen van ons als seizoensgebonden bedrijf, om tegen lage kosten en met flexibele inzet onze sloepen te kunnen beheren.

My GPS Tracker zorgt ervoor dat wij live de sloepen kunnen volgen en om deze informatie te verwerken in onze planning waardoor de tevredenheid van onze huurders toeneemt en we vaker de sloepen kunnen verhuren. Daarnaast draagt de oplossing bij aan een betere beveiliging van onze sloepen tegen diefstal.”

– Referentie Nautical Solutions klant

Vraag vandaag nog een offerte aan!

18 juni 2019