Hamseweg 22 | 3828 AD | Hoogland
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Andere branches:

Transport & Distributie

My GPS Tracker geeft u altijd en overal realtime inzichten in de totale logistieke keten. Van aanvoer tot op- en overslag en distributie naar de afleveradressen van uw eindklanten; zo houdt u een essentieel overzicht over uw bedrijfsproces en krijgt u de mogelijkheid de totale kosten te reduceren.

Volg en traceer, bekijk live locaties en -tijden, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van beweging, sabotages of het verlaten van beveiligde zones. U ontvangt automatisch pushberichten en alerts via SMS of e-mail.

Door de My GPS Tracker oplossingen heeft u altijd waardevolle inzichten in uw transport, goederen, vrachtwagens, trailers of medewerkers en bent u in staat uw organisatie nóg efficiënter in te richten. Dit heeft een positief effect heeft op uw omzet, marge en klanttevredenheid.

Oplossingen

 • Inzicht in rijgedrag
  Diverse rapportages geven u inzicht over het rijgedrag van uw chauffeurs. Deze inzichten kunt u gebruiken om rijgedrag te verbeteren, brandstof te besparen en schades aan objecten of ladingen te verminderen.
 • Stilstand in kaart brengen
  Via rapportage-mogelijkheden brengt u automatisch per object het aantal uren/momenten van stilstand in kaart. Hierdoor kunnen routes efficiënter gepland worden en kan er afhankelijk van de klant rekening gehouden worden met de duur van de stilstand.
 • Meldingen bij route afwijking
  Stel per vrachtauto vooraf de te rijden route in. Bij afwijking van de route ontvangt u een melding zodat er geacteerd kan worden op deze afwijkende route. Zo kunt u de klant tijdig informeren dat er vertraging is ontstaan of in geval van waardevolle transporten in grijpen.
 • Efficiënter plannen
  Door live inzicht in locaties optimaliseert u uw routes. Hierdoor werkt u efficiënter en kunnen planningen slimmer gemaakt worden.
 • Klanten informeren over aflevermomenten
  Door live inzicht kunt u klanten beter en nauwkeuriger informeren over aflevermomenten. Hierdoor sluiten uw bedrijfsprocessen aan op elke levering.
 • Sabotage- en diefstalmeldingen
  Op basis van de actieve locatie gegevens en de mogelijkheden tot live volgen kunnen uw vrachtwagens of trailers bij diefstal snel gelokaliseerd en teruggevorderd worden. Ook kunt u notificaties instellen waardoor u gealarmeerd wordt wanneer er gebruik plaatsvindt binnen of buiten bepaalde tijdstippen of wanneer een vrachtwagen of trailer een ingestelde zone verlaat of binnentreedt.
 • SOS/Panic button
  Ontvang meldingen in het geval van calamiteiten. Middels een SOS/Panic button kunnen chauffeurs en bestuurders van uw voertuigen een noodmelding versturen die u via pushbericht, SMS of e-mail ontvangt. Deze meldingen zijn niet geautomatiseerd maar worden verstuurd wanneer de panic button wordt ingedrukt. Na deze, eenzijdige, melding kunt u anticiperen op de melding, door bijvoorbeeld contact op te nemen met uw werknemer.

Ervaringen van klanten

“Wij gebruiken de oplossingen van My GPS Tracker om onze uitdagingen op het gebied van route optimalisatie op te lossen. Door middel van de My GPS Tracker zijn wij instaat om knelpunten in onze logistieke processen snel te herkennen.

Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen en onze processen zo optimaal kunnen inrichten. Door de samenwerking met My GPS Tracker zijn we instaat om aanzienlijke slagen te maken in onze efficiency”

PostNL

logo postnl gps tracker

“Punctualiteit en het nakomen van onze afspraken met onze klanten is van groot belang in ons type transport. Daarom is het voor ons belangrijk om altijd te weten waar onze vrachtwagens zich bevinden zodat we onze klanten goed kunnen informeren over aankomsttijden van onze chauffeurs.

Hiervoor maken wij gebruik van My GPS Tracker, een betrokken en persoonlijke partij bij ons uit de regio. Ook gebruiken wij de data die het systeem verzameld voor rapportages voor zowel intern gebruik als richting onze klanten voor volledige transparantie bijvoorbeeld over de wachttijden op een bouwplaats die, gezien ons type transport, regelmatig voorkomen te kunnen verklaren aan onze klanten.”

Transportbedrijf Hoogland

Vraag vandaag nog een offerte aan!

6 juni 2019