GPS oplossingen voor recreatie & verhuur

Als verhuurder van bijvoorbeeld een camper, caravan, fiets of e-chopper is er altijd kans op schade, fraude en/of diefstal. De kans om dit te bewijzen of deze voertuigen snel terug te vinden is helaas vaak verwaarloosbaar. My GPS Tracker heeft speciaal voor de recreatiebranche meerdere slimme toepassingen die je helpt bewijslast op te bouwen, diefstal te voorkomen en indien nodig tijdig in te grijpen. Bij hufterig gedrag kun je bijvoorbeeld het voertuig uitzetten, waardoor een ongeluk of schadegeval wordt beperkt dan wel voorkomen.

Zo houd je de grootste risico’s onder controle, zet je de verhuur efficiënter in en beperk je inkomstenderving tot het minimum.

Volg en traceer de complete recreatieverhuur

Dankzij live lokalisering, route-geschiedenis en zone-beveiliging heb je meer grip op je verhuur. Stel rapportages in en ontvang automatisch complete overzichten van data, locaties, stops of urenregistratie. Volg en traceer de complete verhuur, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel alerts in en wordt volledig op de hoogte gehouden van alle bedrijfsrisico’s. Zo kun je bijvoorbeeld notificaties instellen die alarmeren bij het verlaten van bepaalde regio’s of landsgrenzen.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

voertuigvolgsysteem My GPS tracker

Een greep uit onze oplossingen

  • Locatie inzicht verhuurde voertuigen

Door locatie inzicht is het eenvoudig en direct zichtbaar waar het voertuig zich bevindt in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt de live locatie om het object op te sporen in geval van vermissing of diefstal. Ook voor voertuigen zonder eigen voeding hebben wij diverse GPS-trackers met verschillende eigenschappen en eigen voedingsbron beschikbaar.

  • Niet te starten, niet te misbruiken

Begeleid je als verhuurder een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje zit er altijd wel iets tussen waar je de handen vol aan hebt. Door de optionele onderbreker is het in veel gevallen mogelijk om het voertuig uit te schakelen. Ook kan een startonderbreker handig zijn bij het verhuren van een camper die niet wordt teruggebracht, of iemand heeft de huur verlengd maar niet betaald. Kortom, je krijgt de grip terug op je verhuur. Hierdoor wordt eventuele inkomstenderving tot het minimum beperkt.

  • Bewijsvoering

Stel, het verhuurde object verzorgt schade aan derde of er komt een bekeuring binnen. Geen paniek, je hebt de oplossing in handen met My GPS Tracker safe. Zo kunnen alle ritten tot 36 maanden terug worden bekeken en is zelfs de exact gereden route met snelheden terug te zien in de portal en app. Dit voorkomt een hoop tijd en discussie met de huurder. In veel gevallen is de huurder/klant ook hiermee geholpen en houdt men er geen slecht gevoel aan over, omdat de feiten voor zich spreken.

  • API-koppeling met je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling biedt My GPS Tracker de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. Deze API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Staat de gewenste oplossing voor jouw bedrijf er niet bij? Geen zorgen, bovenstaande is slechts een greep uit de diverse oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.