Houden uw werknemers zich aan de nieuwe snelheidsregels van 100 km/u?

100 km/u GPS Tracker

De maximum snelheid sinds 1 maart 2020 veranderd. Op snelwegen is de maximumsnelheid verlaagd naar 100 kilometer per uur. Hoe gaan u of uw werknemers om met deze nieuwe regels?

De tijdsverlies blijkt marginaal te zijn, de veiligheid wordt bevorderd en het brandstofverbruik wordt gereduceerd. Uit onderzoek blijkt toch dat meer dan 50% zich niet aan de nieuwe snelheidsregels houdt. Vooral werknemers van bedrijven met zakelijke voertuigen en huurders van auto’s lijken de regels massaal aan hun laars te lappen. Overtredingen die zorgen voor het oplopen van boetes, voor zowel de zaak als de privé portemonnee.

Snelheidsregistratie biedt uitkomst
Wanneer de boetes zich blijven opstapelen of u heeft het vermoeden dat uw werknemers of huurders zich niet aan de nieuwe snelheidsregels houden, kan automatische snelheidsregistratie middels GPS uitkomst bieden. Een GPS tracker registreert snelheidsovertredingen en houdt u als werkgever automatisch op de hoogte wanneer uw werknemer of huurder binnen de gestelde tijden (tussen 06:00 – 19:00) harder dan 100 kilometer per uur rijdt. Zo heeft u altijd inzichtelijk of er te hard wordt gereden en voorkomt u onnodig boetes door uw werknemers of huurders op de snelheidsovertredingen te wijzen (en eventuele boetes door te berekenen).

Eenvoudig en overzichtelijk
Hoe dit werkt? Nou, heel eenvoudig. U plaatst een GPS tracker in uw voertuig waarna deze direct online is. Vervolgens is alle informatie over het voertuig waar de GPS tracker in zit overzichtelijk in een online portaal. U kunt nu eenvoudig uw voertuig volgen. Vanuit dit portaal ontvangt u automatisch meldingen via SMS, e-mail en pushbericht, gewoon op uw smartphone.

Eenvoudig snelheidsovertredingen voorkomen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Wij vertellen u graag meer over hoe u snelheidsovertredingen inzichtelijk maakt.

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie