Bezorgdiensten werken efficiënter met een GPS tracker.

Bezorgdiensten werken efficiënter met een GPS tracker

Heb jij een bezorgdienst? Dan herken je het volgende scenario waarschijnlijk uit duizenden. De bezorger heeft zijn bestelling weggebracht en rijdt/fietst snel terug voor de volgende bestelling. Bij aankomst staat de volgende bestelling nog niet klaar en moet de bezorger wachten tot hij weer kan vertrekken. Deze verloren tijd is met een GPS tracker verleden tijd. Een GPS tracker voor bezorgdiensten met bijbehorende software laat de exacte locatie van de bezorgers zien, waardoor je efficiënter ter werk kunt gaan.

De voordelen van een GPS tracker voor bezorgdiensten

Met de tracker kun je de exacte locatie van de bezorgers zien. Je behaalt hier vele voordelen mee, waardoor je de bezorgdiensten kunt optimaliseren.

  • Je kunt zien hoe lang het nog duurt voordat de bezorgers terug zijn voor de volgende bestelling. Je kan deze bestelling op het juiste moment klaarzetten, zodat de bezorger direct weg kan en niet hoeft te wachten.
  • Daarnaast kun je de prestaties meten van de bezorgers. Kloppen de aangegeven bezorgtijden met de werkelijke bezorgtijden? Hoe lang doen de bezorgers er persoonlijk over om een bestelling weg te brengen? Door deze data kun je naar jouw klanten een realistischere tijdsindicatie communiceren.
  • De ontvanger van de bestelling kan de live locatie van de bezorger zien. Zo weet diegene precies hoe lang het nog duurt voor de bestelling zal arriveren. Hierdoor zullen klanten ook minder snel bellen om te vragen waar de bestelling blijft en kan het personeel die tijd efficiënter inzetten.
  • Tot slot kun je door middel van tracking ook zien wanneer het voertuig onderhoud nodig heeft. Het volgsysteem houdt het aantal afgelegde kilometers bij en geeft een bericht wanneer er een bepaald aantal kilometers is afgelegd waardoor je onderhoud nodig hebt.

Bekijk de webshop van My GPS Tracker voor de verschillende trackers en vindt de tracker die het beste bij jou past! Heb je vragen of wil je advies over de producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Referentie Odysseus Zoetermeer

“Wij gebruiken de My GPS Tracker voor de bezorgservice van ons Griekse Specialiteiten restaurant. Wij waren op zoek naar een manier om de bezorging van ons eten te optimaliseren en te verbeteren. Door middel van de Geofence functie in het portaal van My GPS kunnen wij direct zien wanneer een auto, brommer of fiets bijna weer terug is op locatie en dan de bestelling alvast klaarzetten. Dit werkt allemaal veel efficiënter!”

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie