Einsteinweg 35A | 3752 LW | Bunschoten
033- 205 34 66 (08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00)

Wat is een branche-specifieke omgeving?

De branche-specifieke omgeving van My GPS Tracker geeft u toegang tot een persoonlijk portaal dat vooraf speciaal is ingericht naar waarvoor uw branche in kwestie het portaal behoort te gebruiken. Zo creëeren wij een omgeving met functionaliteiten die uitsluitend voor uw bedrijf werken; dit tegenover een breed inzetbare, standaard My GPS Tracker portaal. Een branche-specifieke omgeving is exclusief beschikbaar voor gebruikers van het premium portaal.

Branche-specifieke view

Het portaal wordt visueel ingericht zodat het voor uw organisatie werkt. Hierdoor ziet u alleen de informatie en functionaliteiten die voor uw organisatie van toepassing zijn. Hierdoor kunt u het platform effectiever inzetten. Zo heeft bijvoorbeeld een transportbedrijf een andere ‘view’ dan een verhuurder of bouwbedrijf.

Custom notificaties en alarmeringen

My GPS Tracker creëert custom notificaties op basis van mogelijke triggers die interessant zijn specifiek in uw branche. Zo sluiten de alarmeringen die u ontvangt aan op (persoonlijke) gebeurtenissen die voor uw bedrijf van belang zijn. Zo is is een alarmering voor nachtelijk gebruik bijvoorbeeld niet relevant voor een transportbedrijf maar wel voor een bootverhuur.

Custom rapportages

Uiteraard ontvangt u de standaard rapportages die u van ons gewend bent (Belastingdienst, Ritten en Stops, Reisoverzicht etc.). Daarnaast zijn er nog een tal van nieuwe rapportage-mogelijkheden dankzij ‘custom rapportages’.  Hierbij creëert My GPS Tracker vooraf branche-specifiek rapportages die specifiek voor uw organisatie interessant zijn. Zo ontvangt u bedrijfskritische informatie automatisch in uw mail. Zo is bijvoorbeeld een overzicht van het aantal motoruren interessant voor een verhuurder van werkmaterieel en minder van toepassing voor de autoverhuur.

Hoe u het branche-specifieke platform in kunt zetten?

Vraag dan een offerte aan. Wij vertellen u graag hoe dit platform uw organisatie verder helpt.