My GPS Tracker Transport en Distribution oplossing

Er zijn verschillende redenen waarom je waardevolle eigendommen wilt voorzien van een GPS oplossing. In deze blog vertellen we meer over het beveiligen en lokaliseren van bijvoorbeeld; trailers, aanhangers etc.

My GPS Tracker Transport en Distribution oplossing

Diefstal

Het aantal diefstallen van aanhangers, trailers etc. is repeterend hoog en in de meeste gevallen worden de waardevolle eigendommen niet terug gevonden. Met de MY GPS Tracker oplossing bent u instaat altijd en overal zicht te houden over alles wat is voorzien van een GPS tracker.

Live volgen

Trailers en aanhangwagens zijn er om goederen of lading te vervoeren en diefstal daarvan wil je te allen tijde voorkomen. Als het gaat om een lading van waarde is het soms zelfs belangrijk om de lading te kunnen volgen. Met de slimme Bluetooth pucks van My GPS Tracker kunt u al uw ladingen beveiligen en weet u altijd wanneer de deur van b.v. een trailer word geopend. En met de basis unit dit in de trailer word geplaatst zijn uw trailers zelf ook live te volgen.

Wil je weten wat we nog meer te bieden hebben voor de transport en distributie branche? Dat lees je hier.

Oplossingen van My GPS tracker

My GPS Tracker heeft een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen die gebruikt kunnen worden voor het beveiligen, live volgen van voertuigen, optimaliseren planning etc. De oplossingen die My GPS Tracker onder andere aanbied zijn;

  • Slimme Bluetooth pucks
  • Inbouw GPS trackers
  • OBD dongel GPS trackers
  • Standalone GPS trackers

Meer informatie over deze GPS oplossingen vind je in onze webshop.

Neem contact op

Heb je vragen over een van onze producten of twijfel je welke het beste bij jouw situatie past? Neem direct contact op, dan vertellen we je graag meer en kijken we samen wat voor jou de beste oplossing is.

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie