Tijd en geld besparing door het automatiseren van urenregistratie!

Tijd en geld besparing door het automatiseren van urenregistratie!

De administratie van urenregistratie is in de meeste bedrijven nog altijd een tijdrovende klus. Dat moet toch makkelijker kunnen? Ons antwoord is ‘Ja dat kan zeker!’. We zullen je wat meer vertellen over hoe een GPS systeem hieraan kan bijdragen.

Automatiseren van urenregistratie

Zijn er veel medewerkers op locatie aan het werk en moeten de uren goed bijgehouden worden? Dan kan het een zeer tijdrovende klus zijn om alle urenbriefjes te verzamelen, controleren en ordenen. Als er ergens een klein foutje zit moet je hier zelf achteraan om het goede briefje te krijgen.

Door een GPS systeem in de voertuigen te plaatsen kun je precies bijhouden waar een auto rijdt, hoelang hij op locatie is en welke route gereden wordt. Je hebt dus direct inzichtelijk hoelang iemand bij een klant is geweest en daardoor is de urenregistratie gemakkelijk bij te houden.

Gepersonaliseerde rapporten

Met alleen een GPS systeem in de voertuigen ben je er nog niet. Dan kan het nog steeds een tijdrovende klus zijn om alles gestructureerd en geordend te documenteren. Het is mogelijk de data die door de GPS systemen verzameld worden om te zetten naar een gepersonaliseerd rapport. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde data direct te koppelen aan de klant, waardoor je dagelijks, wekelijks of maandelijks per klant een urenregistratie kunt uitdraaien. Dat scheelt tijd!

Laat My GPS Tracker jouw urenregistratie automatiseren

We gaan graag met jou in gesprek om het probleem waar je nu tegenaan loopt te bespreken. Samen bepalen we de juiste oplossing als het gaat om de GPS oplossing en bijbehorende software en rapporten. We kunnen dit volledig voor je inrichten indien gewenst. Zo hebben we dit ook gedaan voor Koeienvoeren.nl. Die referentie lees je hieronder! Wil jij nou ook meer weten over het digitaliseren en automatiseren van uren- en rittenregistratie? Neem dan contact op!

Referentie Koeienvoeren.nl

‘’Wij als Koeienvoeren staan zeven dagen per week klaar om vee te voeren. Dit doen wij met zelfrijdende voermengwagens. Het registreren van de werkuren per relatie is een tijdrovende klus. Daarom namen wij contact op met My GPS Tracker. Zij hebben naar het probleem en onze wensen geluisterd en op basis van deze wensen heeft My GPS Tracker een op maat gemaakt rapport gecreëerd. In dit rapport worden de werkuren per klant automatisch bijgehouden. Wij zijn zeer tevreden met de betrokkenheid van My GPS Tracker en erg blij met het resultaat.’’

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie