GPS oplossingen voor transport en logistiek

GPS oplossingen voor transport en logistiek

In de transport en logistiek is planning, controle en inzicht in alles wat beweegt over de weg cruciaal om je klanten goed te kunnen bedienen. De GPS oplossingen van My GPS Tracker maken dit heel eenvoudig door een slim platform met diverse data rapportages, live locaties, rij- en stoptijden, route analyse tools etc. Kortom, alles wat je nodig hebt om meer controle en grip te krijgen over wat er gebeurt op de weg.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Welke oplossingen bieden wij aan?

Wij hebben verschillende GPS-trackers voor het creëren van meer controle, inzicht en optimalisatie van planningen. Onze oplossingen zijn in veel gevallen maatwerk en dat maken onze producten en diensten ook uniek. We nemen de GPS oplossingen voor de transport en logistiek één voor één met je door.

Bluetooth sensoren

Met onze slimme bluetooth sensoren kun je eenvoudig en snel je trailers voorzien van een GPS oplossing die je helpt inzicht te krijgen wanneer een laadklep wordt geopend of gesloten. Daarnaast kan de bluetooth sensor eenvoudig in een gekoelde laadruimte geplaatst worden om de temperatuur te meten. Met de slimme koppeling die de bluetoothsensor maakt met de GPS-tracker in de vrachtwagen of trailer wordt de data doorgestuurd naar het platform. Bluetooth sensoren zijn geschikt voor trailers, containers en nog veel meer.

Niet te starten, niet te misbruiken

Je wilt niet dat jouw voertuigen, heftrucks, elektrische pompkarren of andere objecten worden misbruikt door kwaadwillende. Om de controle te houden kun je een blokkade inbouwen die ervoor zorgt dat het voertuig of de elektrische pompkar niet gebruikt kan worden. Deze GPS oplossing noemen wij ook wel: niet te starten, niet te misbruiken. Alleen door een identificatie van de rechtmatige persoon met behulp van een druppel kan er gebruikt worden gemaakt van het voertuig. Dit helpt je meer grip te krijgen en diefstal tegen te gaan. Deze GPS oplossing is o.a. geschikt voor elektrische pompkarren, heftrucks en voertuigen.

Trailer GPS-tracker Premium

Veel transportbedrijven hebben wel inzicht in de locaties van vertrekkende voertuigen rijden, maar bij trailers is dit vaak niet het geval. Wij hebben speciaal voor trailers die soms een aantal weken stilstaan een GPS oplossing met grote back-up batterij en een vaste stroomaansluiting zodra deze wordt aangekoppeld. De tracker kan bij stilstand van de trailer minimaal nog 4 weken lang een GPS locatie doorsturen naar het platform. Zo houd je altijd zicht op al je trailers en kun je deze eenvoudig en snel opsporen en efficiënt inzetten.

Door slimme techniek kan deze GPS oplossing ook gebruikt worden in combinatie met bluetooth sensoren. Zo heb je een alles in een oplossing. De GPS-tracker Premium is geschikt voor trailers en karren zonder vaste stroombron.

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over de GPS oplossingen voor de transport en logistiek? Neem gerust contact met ons opnemen voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier. Wij zullen dan snel contact opnemen.