Vervangende GPS oplossing voor Mercedes Me Connect

Mercedes Me Connect stopt! De GPS oplossing die Mercedes aanbiedt gaat verdwijnen en dat betekent dat alle Mercedesrijders, zowel privé als zakelijke rijders, een andere gps-oplossing nodig hebben.

My GPS Tracker kilometer-en rittenregistratie

Een van de oplossingen die Mercedes aanbiedt met Me Connect is kilometer-en rittenregistratie. Wij hebben een tracker die ritten registreert en de data verzendt naar een online webportaal. Alle ritten worden in een overzichtelijk overzicht geregistreerd. Bovendien is het mogelijk om met onze GPS tracker eenvoudig onderscheid te maken tussen een zakelijke rit en een privérit. Met de zakelijk en privé schakelaar in uw voertuig kunt u met één eenvoudige handeling de ritten correct registeren.

Deze oplossing van My GPS Tracker voor kilometer- en rittenregistratie is conform de eisen van de Belastingdienst.

Lokaliseren auto

Naast de kilometer-en rittenregistratie kunt u met de My GPS Tracker oplossing uw voertuig(en) altijd live volgen. Dit kan u helpen met het optimaliseren van uw planning en logistieke operaties.

Welke oplossing?

De My GPS Wired Pro is speciaal ontwikkeld voor de automatisch kilometer- rittenregistratie. Door middel van een slimme I-button of RFID lezer in de cabine van je voertuig kun je met één handeling de rit als privé of zakelijk laten registreren.

Voordelen van My GPS Wired Pro:

  • Automatisch privé en zakelijke ritten registeren.
  • Conform de eisen van de belastingdienst.
  • Rit verkeerd geregistreerd? Achteraf eventueel nog aan te passen.
  • Inbouw door een gecertifieerd inbouwbedrijf.
  • Premium software
  • Premium app voor Smartphone

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie (bedrijf) kunnen betekenen, neem dan direct contact op met ons of vul ons contactformulier in.

Tel: 033-2053411

E-mail: [email protected]

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie