My GPS Tracker Voertuigvolgsysteem

Met het voertuigvolgsysteem van My GPS Tracker heb je altijd en overal een live inzicht waar je voertuigen, vaartuigen en of andere bedrijfseigendommen zich bevinden. Volg en traceer, bekijk live locaties, snelheden en routes. Stel eenvoudig automatische alerts in en word op de hoogte gehouden van beweging, sabotage of het verlaten van beveiligde zones. Deze waardevolle inzichten helpen je organisatie nog efficiënter in te richten en hebben een positief effect op je omzet, marge en klanttevredenheid.

Inzicht en grip voor de verhuurder

Met een voertuigvolgsysteem voor je verhuurvloot van voertuigen, vaartuigen en of machines ben jij als eigenaar en beheerder volledig in control. Heb je bijvoorbeeld huurders (gebruikers) die buiten de afgesproken tijden gebruikmaken van de machines en/of voertuigen? Als beheerder heb je hier altijd inzicht in en kun je dit achteraf nog verrekenen met de klant indien dat nodig is. Met behulp van rapportages in de software kun je achteraf ook altijd nog gegevens eenvoudig opvragen.

Wat biedt het voertuigvolgsysteem?

Ons voertuigvolgsysteem biedt alles wat je nodig hebt om meer grip en inzicht te krijgen:

  • Live lokalisering;
  • Diverse rapportages;
  • Geofencing alarmering;
  • Automatische meldingen via sms, e-mail, push notificaties;
  • Rit geschiedenis (36 maanden premium software);
  • Software gebruiken via smartphone en desktop;
  • Niet te starten, niet te misbruiken (startonderbreking).

Hoe werkt het voertuigvolgsysteem?

Zodra je voertuigvolgsysteem is geplaatst, kun je via je persoonlijke My GPS Tracker webportaal eenvoudig alles instellen naar je eigen wensen en inzichten. Hierbij zullen wij altijd ondersteuning verlenen als je dit wenst.

Integratie in je eigen softwarepakket

Door onze API-koppeling bieden we de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen jouw huidige softwarepakket en de GPS-tracker. De informatie uit de tracker kan naar jouw eigen pakket worden gestuurd. De API-koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Meer weten over ons voertuigvolgsysteem?

Ook ons voertuigsysteem inzetten? Vraag hieronder een offerte aan, dan nemen wij contact met je op en maken we een afspraak voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Krijg direct een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie