Waarom het essentieel is om inzicht te hebben in de gebruiks- of draaiuren van uw bedrijfsmiddelen.

Inzicht hebben in gebruiks- of draaiuren van bedrijfsmiddelen

Wanneer het over inzicht gaat in bedrijfsmiddelen wordt er vaak primair aan locatiebepaling gedacht. Echter zijn de registratie van de gebruiks- en draaiuren van uw hoogwerkers, tractoren, heftrucks, shovels of graafmachines minstens zo belangrijk. Deze inzichten geven uw bedrijf u namelijk kostenbesparende inzichten.

  • Reduceert onderhoudskosten

Onderhoudskosten zijn voor bedrijven met materieel kostenpost nummer één. Door de gebruiks- of draaiuren van uw bedrijfsmiddelen te registreren kunt u tijdig in spelen op de onderhoud of mechanische slijtage van uw werkmaterieel en de daarbij horende onderdelen. Door onderhoud of keuringen efficiënt in te zetten verlengt u de levensduur van uw bedrijfsmiddelen aanzienlijk. Het onderhoud is namelijk niet te vroeg of te laat, maar precies op tijd. Trek het eenvoudig met onze GPS machine.

  • Voorkomt onnodige stilstand

Wanneer u uw bedrijfsmiddelen verhuurt of door werknemers in gebruik zijn is het belangrijk te weten wanneer deze actief zijn. Door het registreren van gebruiks- of draaiuren wordt de niet-productieve stilstand gemeten.  Zo weet u altijd de status en beschikbaarheid van uw materieel.

  • Oneigenlijk en niet-contractueel gebruik

Bedrijven verhuren of gebruiken hun bedrijfsmiddelen altijd voor een bepaalde tijd op een bepaalde plek. Wanneer huurders of werknemers uw werkmaterieel buiten werktijden om privé gebruiken óf voor een andere klus is dit altijd inzichtelijk én te bewijzen.

Via het My GPS Tracker portaal worden de draai- en gebruiksuren van uw materieel geregistreerd. Ontvang onderhoudsmeldingen, automatische urenregistratie of alarmeringen bij gebruik buiten bepaalde werktijden. Door deze en meer waardevolle inzichten in gebruiks- of draaiuren reduceert u uw kosten per draaiuur aanzienlijk. Zo heeft altijd zwart- op-wit of huurders, klanten of uw werknemers zich aan de afspraken of het contract houden en berekent u misbruik eenvoudig door.

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie