Welke apps worden gebruikt voor een GPS volgsysteem?
https://mygpstracker.nl/automotive-leasing-verhuur/

Welke apps worden gebruikt voor een GPS volgsysteem?

Welke apps worden gebruikt voor GPS volgsystemen? Het komt steeds vaker voor dat bedrijven en particulieren GPS trackers in hun voertuigen installeren. Dit wordt vaak gedaan om hun voertuigen te behoeden van mogelijke diefstallen. Hiernaast werkt het ook prima voor het bijhouden van bijvoorbeeld uren en kilometers. Welke tracking apps zijn het fijnste in gebruik? Ben je op zoek naar een met veel mogelijkheden, of is de standaard app voldoende voor jou? My GPS Tracker vertellen je graag meer over trackingsystemen. Lees verder!

Wat is een GPS tracker?

Als eerste is het goed om kort uit te leggen wat een GPS tracker is. Simpel gezegd: een GPS tracker geeft de locatie weer van de zender. De afkorting staat voor Global Positioning System. Een andere benaming voor GPS tracker is voertuigvolgsysteem. Een GPS tracker bestaat uit een soort simkaart die satellieten automatisch informatie kan verzenden. Omdat de simkaart de module is die met een satelliet informatie uitwisselt, zijn er uiteraard ook kosten verbonden aan de connectiviteit. Zorg hier ook voor dat je simkaart voldoende dekking heeft wanneer je bijvoorbeeld de grens overgaat.

Eindeloze mogelijkheden

Vanuit het oogpunt van beveiliging is GPS tracking erg behulpzaam. Je kan live de exacte locatie van jouw voertuig zien via een app of een webportaal. Bij diefstallen is een tracker vooral ideaal: de politie kan hiermee bepalen waar en hoe laat een voertuig werd meegenomen. Ook is het systeem handig voor zzp’ers en mkb’ers omdat het de mogelijkheid biedt om ritten bij te houden en te labelen. Zo kan je het verschil aangeven tussen woon-werkverkeer en persoonlijk gebruik.

Tracking apps voor voertuigen

Welke GPS tracking apps zijn er speciaal voor het tracken van voertuigen? Ondanks dat er tegenwoordig ontzettend veel zijn, is die van My GPS Tracker de beste! Met onze app ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meldingen krijgen over de locatie van je bedrijfsbus? Deze kan je ontvangen in de vorm van sms, e-mail en push notificaties. Wil je er zeker van zijn of je huurder zijn afspraken nakomt? Via de app is dit gemakkelijk te volgen. Via de My GPS Tracker webportaal stel je na installatie alles in naar jouw wensen en inzichten. Loop je tegen problemen aan? Wij zijn altijd bereid om ondersteuning te verlenen.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het installeren van een GPS volgsysteem in jouw voertuig? My GPS Tracker helpen je hier graag mee. Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact op mocht je vragen hebben.

Krijg directe een offerte op maat

Bel mij terug voor meer informatie