Werkmaterieel en machines beheren

Werkmaterieel & machines beheren met GPS

De GPS oplossingen om werkmaterieel en machines te beheren geven je organisatie automatische inzichten in alles wat je nodig hebt om het beheer eenvoudiger te maken. Zo worden draai- en gebruiksuren geregistreerd. Daarnaast heb je inzicht in de actuele locatie van je werkmaterieel en machines. En kun je alerts ontvangen wanneer er gebeurtenissen plaatsvinden die niet gewenst zijn, bijvoorbeeld het verlaten of binnentreden van het bouwterrein.

Doordat je veel zaken kunt automatiseren ben je in staat kosten en tijd te besparen op het beheer van je werkmaterieel en machines. Dit kun je vervolgens weer inzetten om je bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en je klanttevredenheid te vergroten.

Diverse GPS oplossingen

Wij hebben verschillende GPS-trackers voor het beheren en volgen van al je bedrijfseigendommen. Onderstaande GPS oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen van werkmaterieel met of zonder stroomvoorziening.

30.000+

Actieve trackers

Onze trackers worden wereldwijd ingezet.

88

Actieve landen

Onze GPS trackers werken in 88 landen.

9/10

Tevredenheid

Op basis van 250+ beoordelingen door onze klanten.

300+

Tevreden klanten

Efficiëntie loont voor al onze klanten

Slimme bluetooth pucks

Met onze bluetooth pucks kun je ieder object koppelen aan onze slimme GPS-trackers die bluetooth ondersteunen. Wanneer het object met de puck in de buurt is van de GPS-tracker worden beiden verbonden met elkaar, en kun je alles eenvoudig terugvinden op de live kaart in het portal.

Geschikt voor:

 • Kleiner elektrisch gereedschap;
 • Stofzuigers;
 • Meetinstrumenten;
 • Ladders;
 • En nog veel meer.

GPS-tracker waterdicht

Met de grote interne batterij en zijn robuuste en waterdichte behuizing is deze GPS oplossing ideaal voor machines met stroomvoorziening. De GPS-tracker is eenvoudig te monteren en je weet voortaan altijd waar je machines staan. Komt je machine zonder stroom te staan? Onze GPS-tracker kan met zijn eigen batterij gemiddeld nog 4 weken een locatie uitzenden op externe spanning.

Geschikt voor de volgende objecten:

 • Voertuigen;
 • Trailers;
 • Graafmachines;
 • Bulldozers;
 • Pompkarren;
 • Heftrucks;
 • Hoogwerkers;
 • Aanhangers.

GPS-tracker standalone

Met de standalone oplossingen van My GPS Tracker kun je heel eenvoudig objecten die geen stroomvoorziening hebben in kaart brengen. De GPS-trackers kunnen met behulp van magneethouders of ander bevestigingsmateriaal op ieder gewenst object geplaatst worden. Zo ben je in staat ieder gewenst object te volgen en creëer je nog meer controle en overzicht. Een GPS-tracker standalone is geschikt voor objecten zoals containers, steigers en aanhangers.

Compact tracker

De Compact tracker is ideaal voor het beveiligen van allerlei objecten met of zonder stroomvoorziening. De GPS-tracker zendt 1 keer per dag een signaal uit met een locatie. Met deze interval heeft de tracker een batterijlevensduur tot 24 maanden of 1000 locaties. Groot voordeel van de Compact tracker is dat het geen abonnementskosten met zich meebrengt. Bovendien kan het op ieder gewenst object geplaatst worden.

Ontvang een offerte op maat

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt ontvangen over onze GPS oplossingen voor o.a. werkmaterieel en machines. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook een mogelijkheid. Wanneer je een offerte aanvraagt, nemen wij binnen 8 kantooruren contact met je op. Ook is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek alle wensen te bespreken en aansluitend een voorstel te maken aan de hand van de wensen.